Kuća za odmor Villa Lady Di PlitvicePlitvička jezera - Kvarner i gorje

cijena od € 350 na noć
Opis objekta

Villa Lady Di Plitvice nalazi se uz državnu cestu D52 koja povezuje NP Plitvička jezera i auto put A1 čvor Otočac. Kuća je samostalni objekt. U kući ima veliki dnevni boravak sa kuhinjom, 5 soba, 2 kupatila, saunu sa tušem, pomoćni WC. Ima besplatni Wi-fi, centralno grijanje na struju, TV u prizemlju i na katu. Ima veliko ograđeno dvorište u kojem se nalazi i dječje igralište. Kuća se nalazi u NP Plitvička jezera. Do glavnog ulaza u NP je cca 30km. U okolini je NP Plitvička jezera, NP Sjeverni Velebit, Sklonište za mlade medvjede u Kuterevo, Zip line Pazi medo, Memorijalni park Nikola Tesla, Špiljski park Grabovača, skijalište Mukinje, izvor Gacke, Majerovo vrilo. U kući ima više društvenih igara koje možete koristiti. Kuća je idealna za smještaj 8 osoba. Iza kuće je natkriveni roštilj pa možete roštiljati neovisno o vremenskim prilikama.Ne primamo kućne ljubimce.U kući je centralno grijanje na struju, klima uređaj, WI-FI.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod nas je prilikom rezervacije potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od trećine cjelokupnog iznosa, a preostali iznos 7-10 dana prije dolaska već prema dogovoru. Idealno vrijeme dolaska je od 15 do 20 sati. Napuštanje kuće predviđeno je do 10 sati. Ovisno o zauzetosti moguće je i odstupanje od vremena dolaska i odlaska. Minimalni broj noćenja je 2 noćenja. Za 3 i više noćenja odobravamo popust. U sklopu objekta je besplatno parkiralište i nije potrebno posebno dogovarati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje dogovaramo kod rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 km
  • Plaža: 60 km
  • Trgovina: 3 km
  • Restoran: 3 km
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Benzinska crpka: 5 km
  • Željeznički kolodvor: 6 km
Dodatni sadržaji
Villa Lady Di Plitvice želi vam ugodan boravak u našoj kući. Prilikom dolaska rado vam pripremimo piće dobrodošlice. Prema dogovoru moguća je i beskontaktna prijava gostiju i ulazak u kuću.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Villa Lady Di Plitvice
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dijana Ćudina Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor Villa Lady Di Plitvice je pregledan 6853 puta od 03.11.2021.