Apartmani PirovčankaPirovac - Šibenik i okolica

cijena od € na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Pirovčanka smješteni su u centru grada Pirovca koji se nalazi na obali Jadranskog mora. U prizemlju iste zgrade nalazi se bankomat, mjenjačnica, boutique i turistički ured, dok su apartmani smješteni na katu. Svi ostali važniji sadržaji kao što su: ambulanta, ljekarna, pošta, tržnica… nalaze se u krugu 100m od Apartmana Pirovčanka. Apartmani su smješteni uz Marinu Pirovac te skoro svaki ima pogled na marinu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Da bi se potvrdila rezervacija mora se izvršiti uplata od 30% od ukupnog iznosa smještaja (osim boravišne pristojbe koja se plaća na check in-u na recepciji u gotovini u HRK (kunama)). Akontacija je nepovratna. Prijava se vrši na recepciji koja se nalazi u istoj zgradi kao i apartmani. Na recepciji ćete dobiti ključ za apartman. Molimo pripremite svoju osobnu iskaznicu ili putovnice za registraciju. Na check out-u ključeve ostavite na recepciji.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 80 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Pošta: 50 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Marina: 10 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Prihvaćamo kućne ljubimce, doplata je 90 HRK / kućni ljubimac / dan (približno 12 eur / kućni ljubimac / dan) Boravišna pristojba plaća se dodatnih 11 HRK / osoba / dan u gotovini u lokalnoj valuti na recepciji tijekom prijave. Dječji krevetić na zahtjev - besplatno
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Pirovčanka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Gdańsk, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2018
Senzacionalni objekt, izvrsna lokacija

Dvaput sam bio u ovom hotelu. Izvrsno mjesto, središte Pirovca. Plaža, marina, lokalno tržište, kulturna događanja. sve na dohvat ruke. Parkiralište je uključeno u cijenu hotela pored njega. Ove godine ću se vratiti ako ga za Pirovca ​​ne bude. Mirna atmosfera, lijepi ljudi, dobar standard odmora.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Murska Sobota, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2016
Preporuka

Odličan apartman odlična lokacija pogled na marinu blizina plaže i grada, sve čisto i uredno, parking je osiguran. Odlični lokali i kafići, cijene su pristupačne. Preporučam svima 100% srdačan pozdrav Karel

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Marina Skočić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Apartmani Pirovčanka smješteni su u centru grada Pirovca koji se nalazi na obali Jadranskog mora. U prizemlju iste zgrade nalazi se bankomat, banka, mjenjačnica, boutique i turistički ured, dok su apartmani smješteni na katu. Svi ostali važniji sadržaji kao što su: ambulanta, ljekarna, pošta, tržnica… nalaze se u krugu 100m od Apartmana Pirovčanka.

Oglas Apartmani Pirovčanka je pregledan 158410 puta od 24.03.2010.