Apartmani SunsetPakoštane - Zadar i okolica

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Naši apartmani se zovu Sunset zbog njihove privilegije da se nalaze u blizini mora i imaju otvoren pogled na neopisivo lijep zalazak sunca. Smještaj se nalazi u srcu Dalmacije, točnije u malom mjestu - Pakoštane. Iako se nalazimo u blizini plaže (100m) i centra (400m) ukoliko dođete kod nas uživati će te u mirnom i tihom okružju. U svojoj ponudi imamo dvije zgrade s raznim smještajnim jedinicama što nam omogućava smještaj i većih grupa. Svi naši apartmani imaju svoj balkon i osigurano (besplatno) parkirno mjesto u sklopu objekta. Usluge wi-fi i klima uređaja se ne naplaćuju posebno već su sadržane u cijeni smještaja.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Napomena: Boravišna pristojba nije uključena u cijenu smještaja i ona iznosi 1,50€ po odrasloj osobi po noćenju. Moguće je pregovaranje oko cijene isključivo u slučaju dužeg boravka. Očekujemo od Vas da uživate i da se kod nas osjećate kao doma, stoga nas posjetite.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Sve rezervacije potvrđujemo tek nakon vidljive uplate akontacije u visini 30% od ukupnog iznosa smještaja.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 700 m
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 1.3 km
  • Autobusni kolodvor: 700 m
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 500 m
  • Disco klub: 400 m
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
U sklopu objekta nudimo i doručak koji se poslužuje u Vaš smještaj. Opcija doručka se dodatno naplaćuje te iznosi 7,50€ po osobi. Ispred kuće možete igrati stolni tenis ili koristiti vanjski komin za pripremu posebnih objeda dok s bočne strane kuće imamo dječje igralište s ljuljačkama, penjalicom, toboganom i pješčanikom. U svakom trenutku mi ćemo se truditi biti Vam na raspolaganju. S godinama iskustva u turizmu unaprijedili smo znanje svojih stranih jezika te pričamo: engleski, njemački i češki. Ukoliko Vaš jezik nije jedan od ovih, obećavamo Vam da ćemo se potruditi sporazumjeti s Vama na bilo koji način. Budite nam dragi gosti jer kod nas ste dobrodošli!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Sunset
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Veljača 2023
Ljetovanje Pakoštane

Ljetujem kod njih zadnjih nekoliko godina . Smještaj za preporučiti, apartman moderno uređen, uredan, kao i ostali apartmani. Ljubaznost domaćina na vrhuncu i sve što vam je potrebno izaći će vam u susret. Svakako preporučujem.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Veliko hvala

Veliko hvala na predivnom komentaru. Nastojimo biti tu za Vas i truditi se sve više i više iz sezone u sezonu :)

Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Srpanj 2020
Odličan smještaj u Pakoštanima

Tople preporuke za apartmane Sunset! Brz dogovor, vlasnici su izuzetno ljubazni, susretljivi i profesionalni. Apartman je jako čist, uredan te posjeduje sve što je potrebno za nesmetan i komforan boravak u istom. Balkon ima predivan pogled na more. Plaža je udaljena svega par minuta hoda, kao i centar grada. Dajem ocjenu 5+ i nadam se ponovnom druženju uskoro. Hvala!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare, Razgledavanje,
Slavonski Brod, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio+1, Kolovoz 2020
Boravak u Apartmanima Sunset

Ovaj apartman svakako preporučujemo svima koji žele uživati u pogledu na more, mirnom i ugodnom ambijentu, pristupačnosti vlasnika ali i svima onima koji su željni avanture ili razgledavanja Zadra i okolice te parka prirode Vransko jezero.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Tihomir Vukoja Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Češki, Slovenski,
Više o domaćinu

Domaćin koji se nastoji ostvariti u turizmu budući da živim na području koje je turistički vrlo atraktivno. Tijekom ljetne sezone na raspolaganju svojim gostima kako bi im osigurao što bolji odmor!

Oglas Apartmani Sunset je pregledan 75185 puta od 09.03.2016.