Apartmani PaxPakoštane - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani PAX se nalaze u mirnom dijelu Pakoštana. Moderno uređeni apartmani kategorije 4 zvjezdice se nalaze na prvom katu te su veličine 68m² (s balkonom) i 48m² (s terasom) s posebnim ulazom. Sadrže jednu spavaću sobu s velikim bračnim krevetom, potpuno opreljenu kuhinju, dnevni boravak s dodatnim ležajem i kupaonicu s tušem. Imaju sve što jedan moderan apartman zahtijeva kako bi gostu omogućio što ugodniji boravak u njemu. Opremljeni su posteljinom, ručnicima, klima uređajem i sefom. Apartmani imaju besplatni bežični internet, lcd tv i satelitske programe. Parking se nalazi u dvorištu kuće. Grill je također na raspolaganju. Centar, trgovina, banka, restorani i ostali ugostiteljski i turistički sadržaji te plaža se nalaze na 5 - 10 minuta hoda od objekta. Na 10 minuta udaljenosti se nalazi park prirode Vransko jezero, najveće prirodno jezero Hrvatske. Domaćini pričaju Hrvatski i Njemački.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija se plaća u iznosu od 2 noći. Uplaćena akontacija znači potvrđenu rezervaciju, a ostatak plaćanja se vrši dolaskom u gotovini ili doznakom. Za podatke računa molimo kontakt putem emaila. Ukoliko dođe do odustajanja najma, akontacija se ne vraća. Vrijeme dolaska od 14h a vrijeme odlaska do 10 h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 600 m
  • Plaža: 600 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 600 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 600 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Zračna luka: 30 km
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Nacionalni park: 1 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Pax
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Bielefeld, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2022
Prekrasan, dobro opremljen stan na odličnoj lokaciji

Omogućeno nam je da ove praznike provedemo kod obitelji Nedić u jednom od njihovih apartmana. Apartman je opremljen svime što vam je potrebno u svakodnevnom životu. Sve je vrlo čisto i moderno. Plaža Pine s pješčanom plažom udaljena je samo nekoliko minuta hoda. Domaćini su jako ljubazni i susretljivi. Potpuna preporuka!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Ostrava, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2019
Doslovno, i to sve do luksuznog apartmana, s domaćom atmosferom i zlatnim domaćinima

S bistrim srcem preporučujem ovaj stan, koji miriše na novost, domaću atmosferu, čistoću i sveobuhvatne sadržaje. Osjećao sam se kao da sam kod kuće. Maksimalna oprema kroz ogrtače, frotirne ručnike, potpuno opremljenu prekrasnu kuhinju, glačalo, sušilo za kosu, prekrasnu terasu itd. a posebno gospođa Kata je zlatna žena koja za vas napravit će prvu bez da je čekaju. Dodana vrijednost je svježe povrće sa svojim prekrasnim vrtom o kojem se brine gospođa Kata. Ponekad sam osjećao da je to samo san. Želim gospođi Kate puno zadovoljnih klijenata koji će cijeniti njen trud da vaš boravak učini ugodnijim. Gospođa Kata i njen suprug zaslužuju 100 zvijezda ..... Gospođo Kato, hvala vam i preporučam vas dalje

Preporučujem za :
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Kata Nedić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Više o domaćinu

Dobrodošli u obitelj Nedić, vlasnike Apartmana Pax. U ponudi imamo dva moderno uređena apartmana kategorije 4 zvjezidce u obiteljskoj kući u mirnom dijelu Pakoštana, gdje Vam želimo omogućiti nezaboravan godišnji odmor. Muž i ja stojimo stalno na raspolaganju - od prvog kontakta, dolaska, boravka pa sve do odlaska. Vaša obitelj Nedić.

Oglas Apartmani Pax je pregledan 48367 puta od 09.07.2016.