Apartmani mGarden Pag - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

mGarden apartmanska kuća nalazi se u stoljetnom gradu Pagu, u blizini mora i 15 minuta šetnje od centra grada, pa ipak dovoljno daleko za potpuni mir i privatnost. S prednje strane kuće pruža se bajkovit pogled na more i burom ogoljene bijele paške stijene, a sa zadnje strane pogled plijeni visoki stjenoviti brijeg posut oskudnom paškom vegetacijom. Novouređeni apartmani opremljeni su svim potrebnim za ugodan odmor. Apartmanska kuća može ugostiti do 20 osoba u 4 apartmana. Veliko i od pogleda skriveno dvorište poziva odmoriti se pod maslinama, uz mirise roštilja, dok je posebna briga posvećena aktivnostima za one najmlađe goste. Dobrodošli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nakon prihvaćanja ponude, rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije od 30% koja je dio ukupnog iznosa najma apartmana. Pri svakoj uplati šaljemo potvrdu rezervacije. Plaćanje preostalog dijela iznosa najma apartmana provodi se u gotovini odmah pri dolasku u smještajnu jedinicu ili uplatom na račun prije samog dolaska. Domaćin je prisutan pri Vašem dolasku, te će rado odgovoriti na sva pitanja. Smještaj je na raspolaganju od 14:00 sati na dan dolaska do 10:00 sati na dan odlaska. Vašu osobnu iskaznicu ili putovnicu predajete domaćinu odmah po dolasku, radi prijave Turističkom uredu. Dokument će biti vraćen unutar 24 sata.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Rezervacija se može otkazati do 14 dana prije dolaska uz povrat akontacije od 100%. Za kasnije otkazivanje akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 900 m
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 900 m
  • Ljekarna: 1 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Zračna luka: 50 km
  • Nacionalni park: 75 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Pazimo na individualne potrebe svakog gosta. Poklon dobrodošlice je uključen u cijenu. Vrt je opremljen vrtnim lounge namještajem za ugodan boravak u hladovini, kao i sadržajima za djecu: pješčanik, kućica za igru, prostor za kreativne radionice, viseća kuglana. Gostima je na raspolaganju i roštilj uz koji je pergola sa stolom i stolicama.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani mGarden
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sisak, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Kolovoz 2023
Odmor iz snova... za dušu i tijelo

Na odmor u Lavandu došao sam s djecom neposredno nakon sahrane voljene supruge... Bio sam više od 50 puta na odmoru, na moru, u raznim mjestima i u različitim smještajima, no na ovako lijepom, urednom i mirnom mjestu, s velikim dvorištem (gdje ne morate misliti hoće li biti mjesta za parkiranje, i hoće li vam netko oštetiti auto), gdje ne morate misliti da će vam djeca pobjeći na ulicu, jer neće imati ni želju pobjeći iz ovog uređenog i ograđenog dvorišta, punog igračaka, daleko od vreve i buke. Ovdje se ne sudarate s drugim gostima na stepenicama i u hodnicima (svaki apartman ima odvojene ulaze i terase). Budite se uz zvuke prirode, a ne zbog prometa ili susjeda. Imate sve što vam je potrebno za kuhanje i uživanje. Vlasnica je jednom riječju predivna. Srdačna, vedra, topla, brižna, uslužna, spremna učiniti sve da se osjećate kao najdraži gosti. Dočekat će vas ukusnim kolačem i osvježenjem, a ispratiti lijepim prigodnim poklonom. Paziti da vam tijekom odmora ništa ne nedostaje. I to sve uz uvijek prisutan, iskren osmijeh. Razmazila nas je. Ako smo igdje mogli biti odmoreni i utješeni, bilo bi to baš ovdje, u "mGardenu".

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Razgledavanje,
Pearland, Sjedinjene Američke Države
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Lipanj 2023
Svidjelo mi se...Prekrasno, opuštajuće i mirno!

Moj suprug i ja došli smo iz SAD-a i odsjeli u mGarden prije nekoliko tjedana. Wow! Prekrasno mjesto s prekrasnim pogledom. Ima veliko dvorište s puno parkinga, lijepim prostorima za sjedenje, jelo, igru i uživanje u vremenu koje tamo provodite. Također ima lijepi veliki natkriveni roštilj i stol straga za kuhanje vani. Apartman ima terasu s prekrasnim pogledom na grad, more i planine. Uživali smo sjediti vani i uživati u pogledu, bilo je tako mirno i opuštajuće i samo nekoliko minuta od svih aktivnosti u gradu. Maja je bila izvrstan domaćin i pobrinula se da naš boravak bude najugodniji! Također je bila od velike pomoći u davanju preporuka i govoreći nam više o otoku, trajektu, uputama, pomogla nam je dogovoriti termin itd. Toplo preporučujem mGarden i sasvim sigurno bismo ponovno ostali tamo kada sljedeći put budemo u Pagu!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A5+1, Svibanj 2023
Oduševljeni!

Bili smo u Smilju oduševljeni velikim prostorom i odvojenim sobama. Velika terasa s jako lijepim pogledom. Vani u vrtu ima puno mjesta za igru i opuštanje. Vlasnica Maja je sve dala od sebe kako bismo se ugodno osjećali i odmorili. Jako mi se svidjelo već u apartmanu po detaljima, a onda i vani u vrtu kao i u šetnjama upoznavati posebnosti otoka Paga... Topla preporuka!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Maja Nadaždi
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Vidjela sam ljepotu i doživjela radost gostoprimstva u domu svojih roditelja, te od njih naučila jednako tako činiti. Velika mi je želja da za vrijeme vašeg boravka s nama osjetite koliko ste cjenjeni i dobrodošli. Težim izvrsnosti u svemu što radim, stoga sam, u skladu sa svojim mogućnostima, opremila i uredila apartmane i dvorište misleći na vas i na detalje koji će vas razveseliti. Puno sam godina bila animator za djecu na kampovima i raznim događanjima, pa sam vodila brigu i o tome kako mGarden učiniti mjestom sigurnim i zabavnim za one najmlađe goste. Moja osobnost je utkana u mGarden. Bilo da dolazite s obitelji, prijateljima ili sami, dat ću sve od sebe kako biste u mGardenu našli svoje mjesto za odmor, uživanje i sa sobom ponijeli jedno lijepo iskustvo boravka s nama.

Oglas Apartmani mGarden je pregledan 9056 puta od 07.05.2023.