Apartmani BrankaPag - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dragi gosti, Hvala vam što ste pokazali interes za naše apartmane BRANKA i bit će nam drago da se kod nas osjećate kao kod kuće i provedete nezaboravan godišnji odmor. Kuća BRANKA smještena je na padini i pruža čaroban pogled na more, paška brda i Velebit. Apartmani su za 4 osobe i sastoje se od spavaće sobe, kupaonice tuš/WC, dnevne sobe s kuhinjom i blagavaonskim prostorom iz koje se izlazi na veliki balkon. Kuhinja je kompletno opremljena (posuđe, pribor za jelo, hladnjak sa zamrzivačem, kuhalo za vodu, aparat za kavu, štednjak (plin/struja) s pećnicom). Ono što kuću čini posebnom je kamena terasa s roštiljem za ugodno druženje i vrt-kamenjar s vanjskim tušem. Plaže se nižu jedna za drugom i svatko može naći svoju idealnu plažu. Najbliža plaža je šljunčana, udaljena 180 m, pogodna za djecu. Velika pješčana gradska plaža udaljena je 600 m, puna restorana, raznih sadržaja za zabavu za djecu i odrasle. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Dobro došli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije uplaćuje se akontacija u iznosu 30% od ukupne cijene boravka. Ostatak platiti na dan dolaska. Vrijeme dolaska: od 14.00 sati Vrijeme odlaska: do 10.00 sati Boravišna pristojba uključena u cijenu. Pag je idealno mjesto za obitelj koja voli buđenje uz zvukove prirode i kupanje u čistom moru kao i za one koje vole aktivan odmor (ronjenje, skijanje na vodi, planinarenje, pješačke staze, brdski biciklizam,...). Mali stari grad Pag je pun kulturno-povijesnih znamenitosti.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1.1 km
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 1.1 km
  • Banka: 1.1 km
  • Pošta: 1.6 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 1.6 km
  • Nacionalni park: 75 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Osiguran parking uz kuću. Besplatan WI-FI Sat/TV
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Branka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sersheim, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Faktor dobrog osjećaja 100%!

Ove smo godine drugi godišnji odmor proveli u Apartmanima Branka, Pag. Zašto smo opet ostali tamo? Apartmani Branka su vrlo lijepa kuća s puno vrlo impresivnih kamenih zidova, a sve je sagradila Zoranova vlastita ruka. Lokacija je malo uzbrdo, tako da ćete imati fantastičan pogled na Pag i more. Namještaj apartmana je jednostavan, ali imate sve što vam je potrebno. Posebnost apartmana je balkon odnosno terasa i pogled na nju. Apartmani su čisti i uredni. Ali glavni razlog zašto smo ostali i zbog čega ćemo opet ostati je vlasnička obitelj, Zoran, Branka i Slađana (i Paco, pas). Samo nekoliko minuta nakon što stignete osjećat ćete se dobrodošli kao da ste već godinama član Brankine i Zoranove obitelji. Vrlo prijateljski, vrlo empatično i tako srdačno. Kad svoju prvu večer provedete na Zoranovoj terasi, zajedno s njegovom obitelji i prijateljima, ispijajući hladno piće i uživajući u ukusnoj, domaćoj hrani, pričajući o “svom svijetu”, osjetit ćete iste vibracije srčanosti i toplinu kao i mi. Osjeća se kao obitelj! Pa kako u jednoj rečenici opisati Apartmani Branka? “Faktor dobrog osjećaja” postoji sto posto!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala za divnu recenziju

Dragi Christoph i Biani hvala na divnim riječima! Svako druženje s Vama je bilo ugodno, a za nas, kao domaćine,je najveći kompliment da se u našoj kući osjećate kao kod kuće i dobrodošli. Lijepo je znati da Vam je naša kuća, naša obitelj i Pag, u lijepoj uspomeni i da imate želju da se opet vratite. Veliko HVALA! Bit će nam zadovoljstvo da Vas opet vidimo! Do sljedećeg susreta ,velki zagrljaj Vama i Lotti od Zorana, Branke, Slađane i Paca

Příbram, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Siječanj 1970
Najbolji smještaj u Hrvatskoj.

Dolazimo ovdje već nekoliko godina, smještaj je prekrasan s prekrasnim pogledom na more. Ispod je prekrasna plaža s prelijepo čistim morem. Domaćini su ljudi sa srcem na pravom mjestu, uvijek im se radujemo. Htjela bih im se zahvaliti što smo i ove godine s njima mogli provesti najljepši odmor. Puno te volimo i veselimo se sljedećoj godini. Ondra sa svojom obitelji.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala za recenziju

Dragi naši, hvala na divnim riječima! U nekoliko godina koliko se znamo bilo je puno lijepih druženja i vaša obitelj ima veliko mjesto u našem srcu. Nadam se da ćemo se još dugo družiti u našem i vašem Pagu! Veliki zagrljaj svima! Zoran, Branka, Slađana i Paco

Tolcsva, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Nezaboravan odmor

Proveli smo 10 dana u gradu Pagu, i jako smo sretni što smo odabrali Brankin apartman! Plaža je blizu smještaja, ali u blizini je bila i trgovina, pekara i voćarna. Ako vam se obližnja plaža „čini nedovoljno“, iako je bila savršena za nas s djecom, do glavne paške plaže (s kafićima, barovima, restoranima, dvorcem na napuhavanje, vodenim biciklom) možete doći za 15 minuta hoda. S terase se pruža prekrasan pogled na more i stari grad Pag. Super je što u dvorištu postoji i roštilj, gdje je također prekrasan pogled! Domaćini su jako ljubazni, gostoljubivi i posebni ljudi! Dragi Branka i Zoran! Također vam zahvaljujemo na ukusnoj ribljoj večeri kojom ste nas iznenadili! Također zahvaljujemo na gostoprimstvu kojim ste nas okružili!

Preporučujem za : Obitelji s djecom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Odgovor dragim gostima

Dragi naši, hvala na lijepim komentarima, jako ste nas dirnuli. Drago nam je da ste odabrali naše apartmane, jer smo vas imali priliku upoznati. Dvije divne obitelji sa prekrasnom djecom. Lijepo zajedničko druženje, ostat će nam u lijepom sjećanju. Hvala vam! Nadam se da ćemo ostati u kontaktu! Pozdrav svima od srca! Zoran, Branka, Slađana i Paco

Prikaži sve komentare
Branka Rajić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Branka je pregledan 15139 puta od 18.03.2022.