Apartmani TkalčevićPag Mandre - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Vrlo dobro 4/5
Opis objekta

Iznajmljuju se apartmani sa vlastitim ulazom i odvojenom terasom. Cijena apartmana se određuje po broju noćenja, dodatni popusti ovise o broju gostiju i dužini boravka. Kompletno opremljeni apartmani sa kuhinjom, hladnjak sa ledenicom, štednjak (pećnica samo u KRALJEVSKOM apartmanu) sa kompletnim posuđem i priborom za jelo. Svi apartmani imaju stropni ventilator, veliki bračni krevet (160x200) i dodatni ležaj po potrebi. Svaki apartman ima posteljinu za sve ležajeve i jedno parkirno mjesto za osobno vozilo. VAŽNE NAPOMENE: - ŽIVOTINJE (PETS) NISU DOZVOLJENE Naša kuća se nalazi 5. red od mora odnosno plaže sa sitnim šljunkom i blagim ulazom u more pogodnim za malu djecu. Naša kuća se nalazi na 10 minuta hoda od centra Mandri. Malo mjesto Mandre je mirno mjesto idealno za obiteljski odmor sa pogledom na Paško otočje i otvoreno more u smjeru jugozapad. Zbog zemljopisne orjentacije nema opasnosti od jakog vjetra (bure).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
NA REDOVNI CJENIK DAJEMO POPUST 9 % ILI VIŠE NA SVE REZERVACIJE UPLAČENE DO KRAJA SVIBNJA 2024. Zbog lakše i preciznije komunikacije molimo da upite šaljete putem kontakt obrasca. Kada se odlučite za najam molimo da nam što prije pismeno potvrdite zbog velikog broja upita. NAPOMENE: - za najam koji traje kraće od 3 noćenja naplačuje se nakanada za čišćenje 30 EUR - rezervacija se potvrđuje uplatom 100 EUR po apartmanu - uplatitelj (najmoprimac) je dužan platiti ostatak iznosa najma najkasnije 2. dana od početka najma - nedolaskom uplatitelja (najmoprimac) na navedenu lokaciju najma najkasnije do kraja prvog dana najma, gubi sva prethodno navedena ili dogovorena prava kao uplatitelj (najmoprimac) - preuzimanje ključa odnosno apartmana prvog dana najma je najranije u 14 sati, vračanje ključa odnosno napuštanje apartmana zadnjeg dana najma je najkasnije u 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Poštovani gosti! Rezervaciju možete otkazati do 10 dana prije početka vašeg najma neovisno o razlogu da bi stekli pravo na povrat rezervacije u punom iznosu (100 EUR). Zahtjev za otkazom rezervacije se predaje isključivo putem e-maila: jurja.tkalcevic@gmail.com). Molimo precizne upute za povrat rezervacije (banka, broj računa, swift/bic). Zbog bankovnih pravila trebamo punu adresu vlasnika računa za plaćanje povrata.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 13 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 13 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 12 km
  • Casino: 14 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svakog gosta dočekujemo sa osvježenjem dobrodošlice i srdačnim osmijehom. Svaki gost može koristiti grill koji se nalazi u dvorištu kuće kao i vanjski tuš sve u cijeni najma. Na raspolaganju smo svakom gostu u svako doba dana i noći za informacije ili pomoć. Želimo vam ugodan boravak.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tkalčević
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Hannover, Njemačka
Dobro (3/5) Boravio u A2+1, Lipanj 2023
Nažalost jako star!

doberdan Ostali smo u Mandrama 4 tjedna u srpnju. Mario nas je toplo dočekao jer ima 3 zvjezdice Nažalost, stan više nije u stanju kao na slikama, ona je jako stara. Pogled na more je također relativan, ako stojite ispred ulaznih vrata ne možete vidjeti more s balkona. WLAN također malo radi, uglavnom noću i samo ako ležite na desnoj strani u krevetu, što je danas premalo. Krevet je bio vrlo udoban, a balkon velik. U svakom slučaju oglas i fotografije moraju se doraditi Hvala Diana i Alex

Preporučujem za : Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Kočevje , Slovenija
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2023
Kratki odmor

Sve super, prekrasna plaža, blizu apartmana, blizu centra, čist apartman, super vlasnici. preporučam Mojca SLO

Preporučujem za :
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Jurja Tkalčević Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam vedra i susretljiva osoba, govorim tečno hrvatski i engleski.

Oglas Apartmani Tkalčević je pregledan 65468 puta od 02.03.2015.