Apartmani Tafra Omiš - Split i okolica

cijena od € 69 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Vrlo dobro 4/5
Opis objekta

Apartmani Tafra nalaze se u Lokvi Rogoznici u srcu Dalmacije, južno od Omiša udaljenog svega 9 km. Istim smjerom cesta æe vas odvesti u pravcu Makarske odnosno Dubrovnika. Lokva Rogoznica je slikovito malo mjesto idealno za sve one koji žele pravi mediteranski ugoðaj uz èisto more i prekrasne plaže okružene borovima. Ljetovanje u apartmanima Tafra pružit æe vam komfor koji æe vam omoguæiti ugodan boravak i potpuni mir. Apartman A1 se sastoji od spavaće sobe za 2 osobe i izlazom na balkon. Takoder u sobi je fotelja na izvlacenje pa to moze bit dodatni lezaj za jedno dijete. Apartman ima kupatilo i kuhinju s dnevnim boravkom s ležajem na otvaranje za 2 odrasle osobe ili dvoje djece. Iz dnevnog boravka izlazi se na balkon.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrditi rezervaciju potrebno je platiti akontaciju 30% od ukupne cijene na vlasnikov bankovni racun, ostatak se placa po dolasku u apartman u gotovini ili na vlasnikov bankovni racun. Idealno vrijeme dolaska u apartman je u 14:00 a odlazak iz apartmana je u 10:00. Takoder zelim naglasiti da u glavnoj sezoni od 25.06.22 do 03.09.22 minimalan boravak je 7 dana. U predsezoni i podsezoni minimalam boravak je 3 dana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 9 km
  • Ljekarna: 9 km
  • Banka: 9 km
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 9 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 60 km
  • Marina: 9 km
  • Sportske aktivnosti: 9 km
  • Disco klub: 9 km
  • Casino: 9 km
  • Nacionalni park: 60 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Apartmani Tafra imaju parking i poseban ulaz. Svi su apartmani klimatizirani, imaju SAT/TV i upotrebu roštilja. Nudimo i upotrebu vanjskog (sezonskog) bazena s suncalištem, upotrebu sezonske vanjske masazne kade kao i upotrebu teretane koja se nalazi u prizemlju kuce. Takoder nudimo korištenje perilice rublja koja je zajednicka za sve apartmane uz malu nadoplatu. Sa svih balkona i terasa pruža se pogled na more i otok Braè. Plaža je udaljena 200 metara, restoran 250 m a trgovina 1000m. Lokva Rogoznica nalazi se u blizini grada Omiša, koji je mali slikoviti gradić smješten na ušću rijeke Cetine u srcu Dalmacije. Grad je poznat po burnoj prošlosti još od rimskih vremena. Poznat je po utvrdama i brojnim spomenicima kulture (gusari, festival...). Ima bogate sportske s
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Tafra
Komentari
Vrlo dobro 4/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2022
Raj za obiteljsko ljetovanje

Iako ovaj apartman nema direktni pogled na more kakav svi žele i traže, sve ostalo nadoknađuje očekivanja! Slike u oglasu su autentične, sve je čisto i održavano. Gazda je susretljiv, ljubazan i uvijek na usluzi! Wi fi ima pokrivenost na placu, parking u većini dana nudi hlad pod maslinama, bazen i ležaljke su čiste, jacuzzi je pravo osvježenje. Blizina plaže je 200 m s predivnim malim kafićem za poslijepodnevnog osvježenje nakon kupanja u čistom moru. A jutro rezervirano za kupanje u bazenu i chillanje pod suncobranima dok se djeca zabavljaj u bazenu (kao i oni koji se tako osjećaju). Dvije godine za redom dolazimo i doista smo oduševljeni kako smještajem i gazdama, tako i prirodom jer su apartmani okruženi drvećem, grmovima ružmarina, agavama i oleanderima.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Srpanj 2022
Prekrasan apartman

Smještaj je točno onakav kakav je prikazan na fotografijama, a domaćin je vrlo ljubazan i pristupačan. Bazen je uvijek čist i održavan i jacuzzi također. Mi smo bili oduševljeni terasom našega apartmana, uvijek u ugodnoj hladovini i okružena zelenilom.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Warszawa, Poljska
Ne zadovoljava (1/5) Boravio u A2+1, Lipanj 2021
Oprez

Nije lijepo, domaćine. Pristup automobilom, do apartmana jeziv. Uzbrdo od plaže samo za sportaše, daleko, a bazen je bazen za veslanje. Iz apartmana A2 nema pogleda na more, postoji samo parkiralište s automobilima.

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Apartmani Tafra

Zao mi Je sto se gostu nije s vidio Apartman koji su sami odabrali. Ovaj njegov komentar Je prvi ovakav u 15 godina koliko se bavimo iznajmljivanjem. Cijeli njegov komentar ne odgovara istini. Apartman Je uvjek vrlo ćist i uredan i opremljen je svim potrebnim uredajima za ugodan boravak. Spominje bazen ali ga uopće nisu ni vidjeti. Ispred prozora od kuhinje ne koristi se parkirno mjesto i pogled na more Je vidljiv. Taj prostor ja kao vlasnik koristim za izlazak iz garaže I uvjek Je slobodan. Pristup do kuce u duzini od 60 m Je strm ali svi automobile od gostiju izlaze bez problema i komentara. U stvari kćer od gostiju je rezervirala Apartman i odabrala bas ovaj Kako su drugi Apartmani na 2 katu bili slobodni a jedan od njih Je bio s istom cijenom. Zao mi Je sto se ovo desilo jer ja kao vlasnik imam samo pohvalne recenzije od gostiju I tako bas sad u istom apartmanu imam Poljsku familiju koja vec 7 godinu se vraca u isti apartman. Još jednom cu ponoviti da mi Je zao što gost nije bio zadovoljan ali ja se uopće ne osjećam krivim. Srdacan Pozdrav, Grgo Tafra

Grgo Tafra Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Profesionalno se bavin iznajmljivanjem apartmana 17 godina i uvjek se trudim da ugodim svojim gostima i da im budem na usluzi. Najvece mi je zadovoljstvo kad mi se gosti vraćaju i to mi daje poticaj da budem jos bolji u obavljanju ove djelatnosti.

Oglas Apartmani Tafra je pregledan 30904 puta od 23.01.2020.