Apartman CoccoOmiš - Split i okolica

cijena od € 155 na noć
Opis objekta

Nov, moderan stan u neposrednoj blizini rijeke Cetine i Jadranskog mora. Sa 65 m2 stambene površine može udobno smjestiti do 4+1 osobe, a s balkona se pruža pogled na rijeku i ušće Cetine. Stan se nalazi na trećem katu stambene zgrade. Zgrada ima lift. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, jedne kupaonice, dobro opremljene kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka i natkrivenog balkona s pogledom na rijeku. Prva spavaća soba ima veliki krevet (180 x 200) za 2 osobe, noćne ormariće i prostor za odlaganje vaše odjeće i prtljage. Druga spavaća soba ima dva kreveta (90 x 200) za 2 osobe, noćne ormariće i prostor za odlaganje vaše odjeće i prtljage. Obje spavaće sobe su svijetle i imaju puno prirodnog svjetla kroz krovni prozor. Spavaće sobe imaju klima uređaj. Sastoji se od dnevnog boravka i blagovaonice u jednom prostoru, te vrlo moderne, otvorene kuhinje. Tu je i nova kuhinja s najnovijim uređajima, uključujući električnu ploču za kuhanje s 4 plamenika, električnu pećnicu, hladnjak sa zamrzivačem, kuhalo za vodu i sve posuđe potrebno za samostalno kuhanje. Odmah do kuhinje nalazi se blagovaona sa stolom za 4 osobe. Tu je i dnevni boravak s TV-om, elegantnim kaučem na razvlačenje i stolićem za kavu. Ima TV i Wi-Fi. Hlađenje i grijanje u dnevnom boravku i kuhinji klima uređajem. Staklena klizna vrata u dnevnoj sobi otvaraju se direktno na balkon. Balkon ima panoramski pogled na rijeku i more. Ukoliko dolazite automobilom, oko zgrade je javni gradski parking. Naš apartman udaljen je 500 metara od grada Omiša, koji je zapravo samo 5 minuta hoda od našeg mjesta. Pješčana plaža (udaljena 500 metara) udaljena je nekoliko minuta hoda.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije, molimo sve naše goste da izvrše plaćanje pologa dogovorenog iznosa od 30% unaprijed. Uplata se vrši na račun hrvatske banke. Ostatak iznosa plaća se po dolasku u Omiš. Check-in: od 14:00 Check-out: do 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje: Gost može besplatno otkazati 14 dana prije dolaska. Ne vraća se rezervacijski polog ako otkažete unutar 14 dana prije dogovorenog dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Cocco
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ivana Kovačić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartman Cocco je pregledan 436 puta od 19.04.2024.