Apartmani ZlataKrk Njivice - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 13 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novouređena obiteljska kuća, koja se sastoji od 7 moderno uređenih apartmana, nalazi se u mirnom predjelu Njivica udaljenom 400 metara od plaže. Kuća je okružena mediteranskim zelenilom i idealna je za odmor. U dvorištu se nalazi zidani roštilj koji je na raspolaganju gostima. Svi apartmani namješteni su modernim namještajem i opremom, imaju prostrane terase sa kojih se pruža predivan pogled na more, klimatizirani su, a gostima je osiguran internet, WIFI i parking ispred apartmana, kao i direktan kontakt sa vlasnicom apartmana.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje akontacije 30% na račun, a ostatak kod dolaska u apartman. Rezervacija apartmana je putem maila, a smatra se važećom tek nakon uplate akontacije. Redovna cijena smještaja za boravke od 4 noćenja i kraće uvećava se za 30%, osim kod Last minute ponuda. Vrijeme dolaska u apartman je 14 sati, a vrijeme odlaska iz apartmana u 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 800 m
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 600 m
  • Zračna luka: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 600 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Zlata
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 13 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
München, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Srpanj 2023
ponavljač!

Bili smo kod Zlate već peti put tijekom godina i sviđa nam se! Od tople dobrodošlice, blistavo čistog apartmana, savršene komunikacije putem e-maila unaprijed do gigantskog pogleda i terase apartmana, sve je u ponudi. Promjena posteljine/ručnika naravno! Stan se može dobro rashladiti, u sklopu je i fiksno parkirno mjesto. Također smo imali stan na vrhu uključujući zvjezdano nebo i veselimo se sljedećem putu. Sieglinde i Rupert

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala!

Hvala vam na lijepim riječima. Vi ste uvijek dobrodošli! :) Zlata i Goran

Šempeter , Slovenija
Dobro (3/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Prihvatljiv

Proveli smo lijep odmor u Njivicama. Osjećali smo se dobro kod ge.Zlate, iako nam se isprva činilo da je stan premalen i pretijesan. Nekako smo se navikli s danima. Čovjek se na sve navikne. Ali dobili smo osjećaj od Mr. Zlate, da je na kraju jedva čekala da nas se riješi jer nismo otišli tako čisti kako je možda očekivala. Očito nismo bili obitelj po njezinim standardima. Eto, takav smo dojam stekli. Možda griješimo. Lp, sve dobro.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Ranis, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Ožujak 2023
Uvijek mi je zadovoljstvo

Treći put smo/bili smo kod Zlate. Ona je žena dobrog srca. Iznenađuje nas kolačima i ostalim poslasticama. Apartman je udobno namješten, uvijek čist, nema želje. Zlata je uvijek na raspolaganju za savjet i akciju ako se pojave pitanja. Prošle godine (2022.) morali smo krenuti ranije zbog hitnog slučaja. Ni to nije bio problem, čak smo dobili i dio cijene putovanja natrag. To je bilo stvarno super. Kontakt s Goranom je uvijek vrlo prijateljski i pouzdan. Jako nam se sviđa Zlata i njezina obitelj.

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Hvala!

Draga Sindy, hvala ti puno. Vi i vaša obitelj ste nevjerojatni i uvijek ćemo vas rado ugostiti. 😀

Prikaži sve komentare
Goran Biškup Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dragi gosti dobro došli u naše apartmane :) Moje ime je Goran, po zanimanju sam dipl. ing. elektrotehnike i zaposlen sam kao voditelj u IT službi. Oženjen sam i otac jednog djeteta, kćerke Ele. Moja obitelj bavi se iznajmljivanjem apartmana dugi niz godina i cilj nam je ispuniti Vaše želje i omogućiti Vam idealan odmor :)

Oglas Apartmani Zlata je pregledan 130617 puta od 19.08.2016.