Apartmani Cypress Tree Nin - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Otkrijte apartmane Cypress Tree, s osvježavajućim bazenom sa slanom vodom, smještene u mirnom selu Sabunike. Udaljeni samo 10 minuta hoda od Kraljičine plaže,naši apartmani nude idilično okruženje za nezaboravan obiteljski odmor. Prostrana pješčana plaža savršena je za obitelji sa malom djecom. S obližnjim zabavnim parkovima za djecu,kao i izborom restorana i kafića,imat ćete sve što vam je potrebno nadohvat ruke, od restorana uz more do obiteljske zabave. Za one pustolovnije,područje nudi mogućnosti za jedrenje na dasci i druge uzbudljive aktivnosti na moru. Nadalje, naša lokacija savršena je za istraživanje renomiranih nacionalnih parkova i parkova prirode, uključujući Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Plitvička Jezera. Naša se nekretnina može pohvaliti osiguranim parkingom i privatnim ulazima za svaki apartman, osiguravajući privatnost i udobnost. Svaki apartman zauzima zaseban kat,a u dvorištu je bazen i natkriveni vanjski prostor za sjedenje s roštiljem

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska je od 16:00, a odlaska do 10:00. Iznos kontacije je 30% od sveukupnog dogovorenog iznosa, a ostatak novca se uplaćuje na dan dolaska. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Po primitku sredstava, šaljemo potvrdu o rezervaciji. Polog za slučaj štete u iznosu od €200 potrebno je uplatiti prilikom dolaska. Ova će se naknada naplatiti u gotovini. Polog će vam biti vraćen prilikom odjave. Puni iznos vašeg pologa bit će u gotovini vraćen nakon pregleda smještajnog objekta.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Rezervacije koje se otkažu do 60 dana prije dolaska se vraćaju u potpunom iznosu (100%). Rezervacije koje se otkažu u periodu između 60 i 45 dana se vraćaju u iznosu od 50% od iznosa akontacije. Za period od 45 dana prije dolaska, povrat akontacije nije moguć, bez obzira na promjene ili otkazivanja. Toplo preporučujemo da gosti uplate putno osiguranje kako bi se zaštitili od nepredviđenih okolnosti.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Zračna luka: 250 km
  • Sportske aktivnosti: 400 m
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno korištenje bazena, klima uređaja, posteljina i ručnici. Za sve goste je uključeno piće dobrodošlice i prigodni znakovi pažnje.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Cypress Tree
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Sime Hrabrov Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav svim budućim gostima od vašeg domaćina. Bavimo se turizmom dugi niz godina i bit će nam veoma drago ugostiti vas u našim smještajnim objektima. Za sve upite vam stojim na raspolaganju. Lijep pozdrav od obitelji Hrabrov

Oglas Apartmani Cypress Tree je pregledan 18440 puta od 03.06.2022.