Apartman Sunny PlaceNin - Zadar i okolica

cijena od € 90 na noć
Opis objekta

Dragi gosti, kod nas će vas dočekati kompletno i moderno opremljen apartman od 75m2 s dvije spavaće sobe, kuhinjom, kupaonicom te velikom terasom s koje seže pogled na more i na vrt. Apartman je udaljen svega 70m od mora, to jest manje od 1 minute. Plaža je betonirana, a malo dalje postoji i pjeskovita sa suncobranima koja je idealna za djecu. Nakon dugog i napornog puta u apartmanu će vas dočekati mali znak pažnje koji će vas nadamo se okrijepiti. Apartman je moderno opremljen novim uređajima kupljenima nedavno te sadrži sljedeće: klimu, wi-fi, smart TV s Netflixom i Disney+, perilicu suđa, kuhalo za vodu, mikrovalnu. Bit ćete prvi gosti koji upotrebljavaju nove aparate. Predviđen je privatni parking za goste u sklopu smještaja. Na raspolaganju je gostima i dvorište s grillom. Apartman je idealan za obitelji s djecom. Postoji mogućnost da se dođe po goste BESPLATNO na aerodrom ili autobusnu stanicu. Za goste je predviđen gornji apartman dok će vlasnici boraviti u donjem.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dolazak od 16h ili po dogovoru te do 22h ili po dogovoru. Rado ćemo vam pomoći sa koferima ili nečim drugim po potrebi ukoliko dođete ranije. Odlazak do 11h ili po dogovoru. Plaćanje 30% akontacije pri rezervaciji, zatim ostatak iznosa do dva tjedna prije dolaska. Ukoliko je dolazak manje od dva tjedna plaća se 100% od cjelokupnog iznosa pri rezervaciji, direktno na bankovni račun.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Do 30 dana otkazivanje je besplatno. 29-14 dana vraća se 50% iznosa. 13-7 dana vraća se 30% iznosa. 6-0 dana nema povrata novca.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 2 km
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 2 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Sunny Place
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Dorotea Skrbin
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Francuski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, dobrodošli u naš prekrasni apartman koji se nalazi u Zukvama (Vrsi) samo 15min od prekrasnog Zadra. Na raspolaganju ćemo vam biti cijelo vrijeme vašeg boravka, a ukoliko već sad imate neko pitanje ne ustručavajte se postaviti ovdje. Druželjubiva smo obitelj te se veselimo upoznati nove ljude.

Oglas Apartman Sunny Place je pregledan 769 puta od 01.04.2024.