Apartman MarinoNin - Zadar i okolica

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman za 5 osoba u prizemlju kuće u naselju Vrsi Zukve s posebnim ulazom i terasom. Apartman je površine 56 m2 i sastoji se od: 3 spavaće sobe (1. soba: veliki bračni krevet, četverokrilni ormar, dječji krevetić; 2. soba: dva odvojena kreveta, bračni ormar, radni stol; 3. soba: krevet za jednu osobu, ormar), dnevni boravak sa stolom za 6 osoba, hranilica za bebe, garnitura za sjedenje i LED TV, nova kuhinja s ugradbenim uređajima (ploča za kuhanje, pećnica, perilica za posuđe), kombinirani hladnjak i zamrzivač, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster; nova kupaonica s tuš kabinom i perilicom rublja; vanjska natkrivena terasa sa stolom i stolicama u prirodnoj hladovini. Kuća se nalazi na parceli od 380 m2, u mirnom dijelu s puno zelenila i daleko od prometa. Parkirno mjesto u hladovini i roštilj u dvorištu. Korištenja vanjskog tuša i dvorišta s dječjim igračkama (ljuljačke). Udaljenost od pješčane plaže je 450 m. Dostupan WiFi

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti akontaciju bankovnom transakcijom na tekući račun u vrijednosti 50% ukupnog iznosa boravka. Obavijest o broju račun-IBAN i poziv na broj poslati će se mailom. Šaljemo potvrdu o plaćenoj rezervaciji. Ostatak do punog iznosa cijene smještaja plaća se gotovinom ili na bankovnom transakcijom prilikom dolaska, pri čemu se vrši prijava boravka i izdavanje računa. Ulaz u apartman (check-in) je od 13h, a vrijeme odlaska (check-out) do 10 h zbog čišćenja i dezinfekcije apartmana. Boravišna pristojba i klima uređaj su uključeni u cijenu. Kućni ljubimci u apartmanu nisu dozvoljeni. Pušenje u apartmanu nije dozvoljeno.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja rezervacije, povrat depozita je moguć ako se rezervacija otkaže 30 ili više dana prije dolaska. Za rezervacije otkazane unutar 30 dana od dolaska, povrat novca nije moguć.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Autobusni kolodvor: 300 m
  • Željeznički kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 20 km
  • Marina: 2 km
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 2 km
  • Casino: 3 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Osiguran je parking u ograđenom dvorištu u hladovini. Gosti se mogu koristiti vrtnim roštiljem (pečenjarom), tušem s toplom vodom u vrtu, te biciklima (5 kom.) i dječjim ljuljačkama. Dostupnost brošura, karti i mapa mjesta. Mogućnost organiziranja izleta, preporuke lokacija plaža ili znamenitosti.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Marino
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
nin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+2, Srpanj 2023
Apartman

Sve je bilo super, vlasnik je bio susretljiv i ugodan, i na usluzi, stan je dosta prostran, na mirnom mjestu u blizini plaže.

Preporučujem za :
Humenné, Slovačka
Vrlo dobro (4/5) Boravio u A3+2, Srpanj 2023
Vrlo dobro

Smještaj je u mirnoj ulici. Ujedno blizu svega što volimo u Ninu i okolici. Domaćini su ljubazni i spremni pomoći. Oni mogu savjetovati mjesta koja treba vidjeti ili samo razgovarati. Rado su posuđivali bicikle. Mogli smo računati na njih. Apartman je bio čist, sve funkcionalno, bez neugodnih iznenađenja. Parking je bio moguć u dvorištu, ispod smokve. Ukratko – bili smo jednostavno zadovoljni. Hvala vam.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Legnica, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+2, Srpanj 2023
izvrsno!

Zaista preporučujemo apartman - u mirnom susjedstvu, na maloj udaljenosti od gradske plaže, lako doći do sjevernih hrvatskih atrakcija kao što su nacionalni parkovi Krka ili Plitvička jezera, lijepe obiteljske pješčane plaže ili male netaknute uvale. Domaćini su ljubazni i stvarno uslužni, spremni savjetovati o mjestima koja treba vidjeti ili samo popričati. Mogli smo računati na njih bilo kada. Apartman je bio čist, dobro opremljen, klima je radila savršeno. Proveli smo stvarno prekrasne ljetne praznike u Hrvatskoj, nadamo se da ćemo se vratiti sljedeće godine.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Marino V
Govori:
Hrvatski, Engleski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dragi naši gosti, mi smo brat i sestra koji se raduju Vašem dolasku sa željom da se lijepo provedete u našim apartmanu. Da se u njemu osjećate ugodno kao kod kuće i da Vam ovaj godišnji odmor ostane u lijepom sjećanju. Stojimo Vam na raspolaganju za sve upite i želimo Vam ugodan odmor. Dobro nam došli!

Oglas Apartman Marino je pregledan 7428 puta od 28.02.2023.