Apartman Idi Pa VidiNin - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

ŽELITE DOBAR ODMOR U 2024!! Apartman 'Idi pa Vidi' nalazi se u Vrsima, kod Nina (udaljenost 4 km), dok je udaljenost od Zadra 23 km. Od Zagreba 2,5 sata vožnje. Nudimo 2 apartmana sa zasebnim ulazima. Općina Vrsi ima 14 plaža, dok je najbliža plaža od apartmana udaljena 300 m. Plaže u Vrsima uglavnom su pješčane i šljunčane (najpoznatija plaža u blizini Ričina).U neposrednoj pješačkoj blizini nalazi se samoposluga, tržnica, pekara, restorani, mesnica i luna park. Kuća je smještena u slijepoj ulici, sa uređenim travnatim dvorištem te je za goste dostupan vanjski tuš i roštilj. Apartman na katu ima dnevni boravak sa terasom i pogledom na more, te je razdvojen u dvije razine. Prva razina ima 2 spavaće sobe (od kojih jedna soba ima bračni krevet te druga soba s balkonom ima krevet na kat (sa 2 ležaja) i kupaonicu, dok se na galeriji apartmana nalazi 3. spavaća soba (koja ima bračni krevet i dodatni krevet za 1 odraslu osobu i svoj toalet). U apartmanu može boraviti najviše 7 osoba.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Obvezno je plaćanje akontacije u iznosu od 30%. Najidealnije vrijeme dolaska kako bi se izbjegle gužva na prometnicama i autocestom je naš prijedlog da gosti dolaze ponedjeljkom. Ulazak u apartman je uvijek u 11 sati, a napuštanje apartmana je u 9 sati. Ukoliko gosti dođu ranije, biti će posluženi kavom dok se njihov apartman ne očisti. Uvijek ste dobro došli. Molim javite se na Watsap i viber na 00385 98 479 995. Hvala!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije je moguć u situacijama, dokaza smrtnog slučaja ili neke nesreće. APARTMAN JE SLOBODAN, čekamo Vaše upite. Hvala na interesu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 100 m
  • Zračna luka: 23 km
  • Disco klub: 900 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
APARTMAN SLOBODAN Svi gosti su dobrodošli, dočekamo ih sa pićem i kavom dobrodošlice. U ponudi imamo 3 bicikla koji se mogu iznajmiti te provozati se okolinom. Za sve goste koji koriste apartman u lipnju imamo posebno dobre cijene. Ukoliko se za apartman odluči obitelj sa manje članova ,dogovaramo se za cijenu korištenja apartmana. Drugi apartman manji je za 3 +1,kompletno opremljen od pegle i fena do perilice suđa i rublja sa zasebnim ulazom. Dvorište sa roštiljem i vanjskim solarnim tušem svima na raspolaganju .Kako je apartman u slijepoj ulici ,dvorište za igru djece je idealno. Cijene apartmana u lipnju i rujnu su povoljnije. Sve se dogovorimo
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Idi Pa Vidi
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vinko Laštro
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Mi smo vrlo komunikativni i gostoljubivi domaćini, radujemo se svakom susretu i vrlo rado primamo višečlane obitelji. Djeci i mladima posebno.

Oglas Apartman Idi Pa Vidi je pregledan 6814 puta od 18.05.2023.