Apartman Villa ClariLošinj Nerezine - Otoci

cijena od € 66 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Dragi gosti, kod nas je odmor malo specifičan. Mi smo kuća na osami, okružena prirodnim zelenilom i maslinama. Kod nas imate mir, udaljenost od glavne ceste je 1,5 km, a od centra mjesta Nerezine 3 km. Na raspolaganju vama kao gostima je prostrani parking, širok prostor ispred apartmana (200 m kvadratnih) gdje vaša djeca mogu slobodno bezbrižno boraviti. Imate i vanjski tuš, roštilj, stol sa klupom i stolicama ispod hladovine trstike gdje možete na miru vani doručkovati Kod nas možete kupiti naše domaće maslinovo ulje i likere. Volimo životinje i vaši ljubimci su dobrodošli. Ako volite pomalo "divlji" okoliš, ako vam ne smetaju ovce koje navečer šeću ispred apartmana i čekaju da im bacite komad kruha ili povrća, ako vam ne smetaju mačke koje leže po okolnim zidićima, ako volite širok prostor, onda je ovo pravo mjesto za vas. Ovdje živi samo naša familija i potrudit ćemo se da vam savjetujemo gdje su najlijepše plaže i restorani, kako bismo vaš boravak učinili što lijepšim i ugodnijim

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija 25% pri rezervaciji. Ostatak dan prije dolaska na žiro-račun ili na dan dolaska u gotovini. Ne prihvaćamo kreditne kartice. Dodatak za pomoćni, peti ležaj na osnovnu cijenu iznosi 12 eura. Za ljubimce je nadoplata 5 eura dnevno. Cijene su po noćenju. Pri dolasku, daju se dokumenti na uviđaj radi uvođenja u sustav e-visitor koje brzo vraćamo. Odlazak do 10 h ujutro, dolazak od 16 h popodne na dalje. U slučaju ranijeg dolaska mogućnost ostavljanja prtljage.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Povrat akontacije vrši se samo u slučaju da je otkazivanje najmanje tri tjedna prije datuma ugovorenog dolaska. U tom slučaju vraćamo akontaciju umanjenu za 10 eura (troškovi transakcije). Ako je odlazak prijevremen, novac se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 3 km
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 3 km
  • Restoran: 3 km
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Marina: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 16 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U blizini naše kuće je treking staza koja vodi na vrh naše male planine Osoršćice (588m) s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na more i okolne otoke, tako da kod nas imate mogućnost da u istom danu ujutro planinarite (1h je uspon pješke), a poslije se okupate u moru (najbliža plaža je 6 minuta s autom). U mjestu Nerezine imate trgovinu, pizzeriju, restorane, slastičarne i kafiće, željezariju i suvenire. Imamo i 500 godina stari Franjevački samostan, apoteku i turističku ambulantu. Postoji i mogućnost iznajmljivanja barki. Grad Mali Lošinj udaljen je 16 km od nas i ima zaista bogatu i raznoliku ponudu sadržaja i zabave za sve ukuse. Različite plaže, od šljunčanih do stjenovitih, nadasve čisto more, širok izbor izleta sa brodovima do obližnjih otoka, bogatu ponudu trgovina i restorana. Puno biciklističkih i šetaćih staza i prekrasna borova šuma Čikat, različiti sportski sadržaji i rekreacija na otvorenom. Muzej Apoksiomen i večernja glazba na lošinjskom trgu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Villa Clari
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Slavonski Brod, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2023
Moja recenzija

Lokacija nekretnine savršena je za one koji žele pobjeći od grada i pronaći malo mira. Maslinici, ovce, cvrčci, šetnice i prekrasne plaže u blizini oduševit će sve ljubitelje prirode. Također nam se posebno svidio lokalni mačak Teodore koji je postao naš mačak na tjedan. Sve je na posebno visokoj razini, od samog apartmana do gostoljubivosti naših domaćina. Toplo preporučujem ovo mjesto svima!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Zahvala

Hvala Marijana, Vi ste prvi koji ste mi ostavili recenziju na Apartmaniji i drago mi je pročitati da vam je bilo lijepo kod nas. Volim da se gosti osjećaju dobro, tada sam i ja zadovoljna i trudim se da je ljudima ugodno. Uvijek ste dobrodošli kod nas!

Lina Flego-Mavrović Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Villa Clari je pregledan 16739 puta od 20.03.2021.