Apartmani FrankaMurter - Otoci

cijena od € 85 na noć
Ocjena gostiju na temelju 14 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Prekrasan novo uređeni apartmani s klimom, besplatan wi-fi, jedna/dvije spavaće sobe, kupaonom, kuhinjom, blagovaonom, dnevnim boravkom (dvosjed/trosjed na razvlačenje) i velikim terasama s pogledom na more. Smješteni u mirnoj ulici, idealno za obitelji s djecom. Gostima je na raspolaganju vanjski tuš (na plaži) i vanjski grill. Parking osiguran uz objekt. Preko puta objekta nalaze se šljunčana i stjenovita plaža sa hladovinom. Na 5-10 minuta hoda od objekta nalaze se pješčana plaža sa dodatnim sadržajima (bazen s toboganima, aquapark...), barovima i restoranima. U blizini odlično opremljen supermarket. Otok Murter svojim idealnim smještajem, udaljen samo pola sata od izlaza Pirovac s autoceste A1 omogućava Vam da upoznate sve prirodne i kulturne znamenitosti te gastronomske delicije otoka. Isto tako odlična je polazišna točka za upoznati grad Šibenik i okolicu, nacionalne parkove Kornate i rijeku Krku, kanjon rijeke Zrmanje te parkove prirode Vransko jezero i Telašćica.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Noćenje iznosi od 85-140 eura, ovisno o terminu. U cijeni je uključena boravišna pristojba, potrošnja struje, vode, promjena posteljine, ručnika i završno čišćenje apartmana. Rezervacija je potvrđena po uplati akontacije od 30%. Ostatak do punog iznosa usluge moguće je uplatiti na račun na dan dolaska ili direktno po dolasku. Dolazak 14 h na dalje. Odlazak do 10 h. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 35 km
  • Zračna luka: 65 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 22 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno piće dobrodošlice i svježe hladno voće, toaletna sredstva i sredstva za domaćinstvo. Na raspolaganju je sušilo za kosu, caffe aparat, kuhalo za vodu. Ukoliko dolazite s malom djecom nudimo vam dječji krevetić i hranilicu za bebe. U apartmanu se nalaze dvije ležaljke koje se mogu koristiti za opuštanje na plaži ili terasi. Preporuke za posjetiti: nacionalne parkove Kornate i Krku, kanjon rijeke Zrmanje te parkove prirode Vransko jezero i Telašćicu. Otok je idealan za trail po nedirnutoj prirodi, vožnju biciklima i uživanju u autohtonim delicijama.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Franka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 14 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Košice, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2023
Lijepo i tiho.

Apartman je moderan, savršeno opremljen, čist, mirisan. Ugodna terasa s ležaljkama i mirisnim grmom ružmarina. Parking uz kuću. Plaža sa ležaljkama. Imate priliku opustiti se u hladovini borova ili tik uz vodu. Pristup vlasnika: gospođa Martina i njezina majka su gostoljubive i ljubazne. Brzo su odgovarali na sva naša pitanja i zahtjeve. Uživali smo u našem boravku u potpunosti. Sigurno ćemo se vratiti. Zahvaljujemo ti se.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Gniezno, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Rujan 2023
Hvala Ana

Fantastičan odmor, apartman opremljen sa svime što vam je potrebno, vrlo čist, blizu mora, Ana vrlo uslužna, nasmijana i ljubazna. Preporučamo svima, rado ćemo se vratiti. Hvala vam! Srdačan pozdrav, Ana! Monika, Gosia, Juliusz, Tomasz Rujan. 2023

Preporučujem za :
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Ljubljana, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Lipanj 2023
Lijep stan, odlična lokacija

Apartman je moderan, lijep, uredan, čist, dobro i kvalitetno namješten. Na terasi su na raspolaganju i dvije ležaljke. Lokacija apartmana je izvrsna, prvi red do mora. Uz plažu postoji i tuš. Vlasnici su ugodni, susretljivi i dostupni za sve što gostu zatreba. Toplo preporučam!

Preporučujem za : Osobe željne mira,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Martina Poznić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Slovenski,
Više o domaćinu

Dobrodošli

Oglas Apartmani Franka je pregledan 43785 puta od 07.05.2019.