Apartmani Corto Maltese i CasablancaMolat - Otoci

cijena od € 70 na noć
Opis objekta

Dragi posjetitelji, za Vaš idealan odmor sa Vašom obitelji imamo dva apartmana prvi red do mora. U objektu se nalazi restoran koji vam je na usluzi za večeru. Za ostanak od 10 i duze dana nudimo besplatnu večeru. Otok Molat obiluje zelenilom i idealan je za obitelji s djecom i odrasle. Po otoku se moze istrazivati,voziti bicikla i pješačiti. Mirno i tiho mjesto za odmoriti dušu i tijelo.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Na naš otok se dolazi trajektom ili katamaranom iz Zadra. Trajekt i katamaran vozi jedan put dnevno,tako da ce te Vaše putovanje morati prilagoditi voznom redu trajekta. Vrijeme ulaska u apartman je od 14.00,a odlaska iz apartmana do 10.00 Vrijednost akontacije iznosi 40% od cijene smještaja. Naplata se vršina žiro račun.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije se vrsi na vaš račun ako se otkaz izvrši 40 dana prije rezrviranog dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 10 m
  • Pošta: 500 km
  • Marina: 500 m
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kao sto smo nije spomenuli za ostanak duzi od 10 dana nudimo večeru u našem restoranu besplatno. Također se moze organizirati jednodnevni izlet brodom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Corto Maltese i Casablanca
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ivana Kačanić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Pozdrav, mi smo obitelj koja se bavi turizmom. U sklopu objekta posjedujemo mali restoran i dva apartmana. Ja sam Ivana,ja i suprug Vam uvijek stojimo na usluzi. Pokušati ćemo Vas boravak učiniti što ljepšim i ugodnijim. Radujemo se upoznavanju novih ljudi. Govorimo engleski i osnovni talijanski i njemački. Veselimo se Vašem dolasku.

Oglas Apartmani Corto Maltese i Casablanca je pregledan 8751 puta od 20.01.2022.