Apartmani Nirvana Brač Milna - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

U mirnoj uvali samo 30m do plaze,novi,luksuzni, suvremeno opremljeni apartmani sa klimom,wifi,TV,privatnim ulazom, parkingom i predivnim privatnim terasama sa pogledom na more. Svi prozori i vrata za terase su zasticeni mrezom protiv komaraca. Appartman # 1 (4+2osobe) pored prostrane kuhinje, dnevnog boravka i natkrivene terase(12m2) posjeduje 2 spavace sobe i 2 kupatila vezana uz spavace sobe u jednom je i perilica rublja. Appartman # 2 (2+2osobe) posjeduje 1 spavacu sobu, jedno kupatilo,kuhinju, dnevni boravak i ogromnu (30m2) terasu koja je djelimicno natkrivena tendom. Pored vrhunskih madraca u apartmanima su luksuzne plahte (saten) i rucnici,susilo za kosu i pegla. Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim posudem,casama, priborom za kuhanje i jelo,perilicom posuda,veliki frizider i zamrzivac,sporet sa rernom,aparat za kavu, toster,mikrovalna,kuhalo za vodu. Besplatno na raspolaganju gostima su rucnici,lezaljke i suncobrani za plazu, zatim perilica rublja i plinski rostilj.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Uplata na ziro racun,Akontacija 20% a ostatak mozete uplatiti prije dolaska ili na dan dolaska u apartman. Vrijeme ulaska u apartman je od 14:00 sati ( u slucaju ranijeg dolaska moguce je odloziti prtljag na cuvanje). Na odlasku apartmani se moraju napustiti do 10:00 h u jutro. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Otkazivanje je moguce najkasnije 7 dana prije dolaska uz povrat akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Centar: 1.8 km
  • Trgovina: 1.8 km
  • Restoran: 400 m
  • Doktor: 1.8 km
  • Ljekarna: 1.8 km
  • Banka: 1.8 km
  • Pošta: 1.8 km
  • Benzinska crpka: 1.8 km
  • Autobusni kolodvor: 1.8 km
  • Zračna luka: 60 km
  • Marina: 1.8 km
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Disco klub: 18 km
  • Casino: 18 km
  • Nacionalni park: 125 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Boca Vina docekuje goste u znak dobrodoslice
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nirvana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 19 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Kaufering, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Nirvana

Ove godine smo moja obitelj i ja odlučili provesti odmor na Braču. Osim zaista prekrasnog krajolika i čistog mora, odsjeli smo u izvrsnom apartmanu Nirvana. Vlasnici su uvijek bili vrlo ljubazni i uslužni. Čistoća nam je jako važna i njihovi apartmani zaslužuju ocjenu 10. Terasa je jako velika i uživali smo sjediti na njoj i za vrijeme doručka i za ručak. Budući da je ove godine bilo dosta komaraca, vlasnicima bih za sljedeću godinu preporučio nabavku električnih lampi za terasu, koje tjeraju komarce, kako bi večeri na terasi bile još ugodnije. Super je što su komarnici na svim prozorima u stanu. Tijekom našeg odmora osjećali smo se kao da smo zaista rado viđeni gosti i za to vlasnici zaslužuju samo pohvale. Rado ćemo se ponovno vratiti u vaš apartman i toplo ga preporučiti ostalim gostima, jer će im boravak ovdje ostati u trajnom sjećanju! Simona, Dejan i Lara

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Samobor, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Raj

Super Domaćini!!Čisti i dobro opremljeni apartman.Ako želite odmorit dušu na pravom ste mjestu,bez buke i muzike. Ležaljke i suncobrani besplatno na raspolaganju! Preporuka!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Zagreb - Susedgrad, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2023
Savršen odmor!

Boravili smo u apartmanu 4+2, imamo samo riječi hvale, čisto,uredno,mirisno, ugodno,osjecali smo se kao doma. Apartman ima sve što treba.Plaza je blizu ,na raspolaganju lealjke i ručnici za plažu sto je velika prednost jer ne morate nositi od doma.Djeca su također bila oduševljena.Ako cemo opet ljetovati na Braču svakako čemo odsjesti u ovom apartmanu!!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Prikaži sve komentare
Gospava Rogusic Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Nirvana je pregledan 27971 puta od 29.06.2022.