Apartman MarijaBrač Milna - Otoci

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Pobjegnite od gradske gužve u oazu mira u uvali Osibova na otoku Braču! Novouređeni apartman Marija nalazi se u mirnoj uvali Osibova na otoku Braču, samo 20 metara udaljen od plaže! Objekt se proteže na 65 metara kvadratnih, a uključuje tri spavaće sobe (bračna soba, dvokrevetna soba i jednokrevetna soba). Nudimo Vam veliku terasu od 20 metara kvadratnih, kuhinju s kućanskim aparatima koja uključuje perilicu posuđa, mikrovalnu pečnicu, kuhalo za vodu, kupaonicu s tuš kadom i perilicom rublja, klimatizacijski uređaj, solarni tuš, pristup internetu (Wi-Fi), slobodni vez za brodicu i još mnogo toga. Garantiramo kompletan odmor za dušu i tijelo!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 20% iznosa. U cijenu je uključeno završno čišćenje, posteljina i ručnici.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 40 m
  • Plaža: 40 m
  • Centar: 1.5 km
  • Trgovina: 2 km
  • Restoran: 1 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Marina: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno korištenje kamina, solarnog tuša, stolnog tenisa, itd.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Marija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Saarbrücken , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Kolovoz 2023
Odmor na moru

Moja obitelj i ja imali smo predivan dvotjedni odmor u odlično opremljenom apartmanu kod Vesne i Mire . Plaza je blizu , pristup moru sve je bilo savršeno. Najviše smo provodili vrijeme na terasi koja je preko čitavog dana u hladovini. Tu smo ručali, doručkovali, večerali i uživali . Miro nas je opskrbljivao svježom ribom, koju je ujutro ulovio. Vesna nas je dočekala s izvrsnim kolačem, a bilo je jedno večer i palačinaka ! Miro i Vesna su bili izvrsno ljubazni i susretljivi! Mi smo se pravo odmorili i bio nam je jedan od najljepših odmora na otoku Bracu. Hvala još jednom na predivnom odmoru !

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Varazdin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Srpanj 2023
Prekrasan apartman i okolina za odmoriti dušu i tijelo.

Gazde apartmana predobri i susretljivi ljudi. Apartman opremljen u potpunosti sa svim aparatima i popratnim sadržajima. Terasa predobra i prostrana za jutarnje kave i večernje ispijanje domaćeg vina uz svijeće. Do prekrasne plaze s hladovinom 2 minute hoda. Idealan apartman za cijelu obitelj.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Zlín, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Veljača 2022
Ivana, Zdenek i dr.

Želite li provesti miran, energičan odmor uz miris borova u zraku i zvuk cvrčka? Dođite u uvalu Osibova u Vilu Mariju. Ovdje će vas dočekati ljubazni, gostoljubivi vlasnici, muž i žena Miro i Vesna. Parkirati ćete tik uz kuću i pronaći sve što očekujete od veselog odmora. Mogu doći dvije obitelji s djecom, velika obitelj, studenti – prijatelji ili stariji parovi. Udoban apartman je velik s potpuno opremljenom kuhinjom. Ovdje ćete pronaći sve što vam treba: el. štednjak, pećnica, perilica suđa, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalna, Wifi, TV, klima, kupaonica s tušem, 2x wc, perilica rublja, sušilo za kosu. Sve kao što možete vidjeti na fotografijama. Ima tri odvojene spavaće sobe za 3, 2 i 1 odraslu osobu. Orijentirani su na sjever, pa im je u vrućim danima hladno, a noću je san dubok. Apartman ima veliku terasu s velikim stolom za blagovanje, na kojoj provodite veći dio dana tijekom dana, osim ako niste na plaži uz more. Nalazi se oko 1 minute hoda, što može samostalno i malo dijete podnijeti bez da se izgubi. Plaža uvale je stjenovita i za djecu jednim dijelom šljunčana s postupnim ulaskom u more. Kristalno je čisto s pogledom na udaljeni otok Hvar. Ovdje je moguće voziti se na dasci ili čamcima. A ako trebate kupovati ili otići u kafić, oko pola sata ili deset minuta vožnje automobilom doći ćete do lučkog mjesta Milna, gdje se nalaze svi gradski sadržaji: pekara, trgovine, kafići, pizzerije, ali i medicinska ambulanta, ljekarna, informativni centar. A ako želite putovati po otoku, možete posjetiti Supetar, Bol ili se voziti trajektom do Splita i posjetiti Dioklecijanovu palaču. Da vam se sve to sviđa i privlačite? Dođi, vidjet ćeš. Rajski odmor, aktivan i opuštajući uz knjigu. Uvijek smo zadovoljni.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Vesna Pastuović Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Španjolski,
Oglas Apartman Marija je pregledan 35601 puta od 27.07.2015.