Apartman Love & FamilyMarušići - Split i okolica

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novouređeni kompletno namješten trosobni apartman sa terasom i prekrasnim pogledom na more te parkingom. Marušići su malo mirno mjesto blizu gradova Omiša (udaljen 13km), Makarske (20km) i Splita (33km). Kuća se nalazi s donje, morske strane Jadranske magistrale u slijepoj ulici bez prometa, dakle sigurno za djecu. Divna, prirodna, šljunčana plaža Borak sa kristalno čistim morem i mirisom okolnog zelenila, udaljena je pješice svega oko 4-5 minuta. Nema gužve jer je pristup moguć samo mještanima i gostima zbog ograničene mogućnosti parkiranja. Brda/planina straga, more sprijeda i zelenilo između svemu daje smirujući, ugodan i poseban osjećaj. Blizina planine Biokovo (10ak km), Sky walk vidikovac na Biokovu (20km), Svetište Vepric (18km), Svetište Međugorje (70km), grad Imotski sa Crvenim i Modrim jezerom (35km), otok Brač iz Makarske vrlo blizu (20km), kao i otok Hvar iz Drvenika, kao i ostali dijelovi Jadranske obale i otoci. Prirodni fenomen uvala Vruja udaljena morem i cestom 3km.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Molimo rezervirati direktno preko Whatsapp poruka. Akontacija je 30% ukupnog iznosa. Idealno vrijeme dolaska bi bilo subota poslije 12h i odlaska subota do 10h. Prema dogovoru može i drugačije. Plaća se puni iznos prilikom dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Ovisi o terminu rezervacije, ali otprilike mjesec dana prije termina.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 100 m
  • Trgovina: 700 m
  • Restoran: 700 m
  • Doktor: 12 km
  • Ljekarna: 12 km
  • Banka: 12 km
  • Pošta: 12 km
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Autobusni kolodvor: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice. Perilica suđa. Perilica rublja. Sušilica rublja. Dječji krevetić. Dječja sjedalica za hranjenje. Igračke za djecu. Ležaljke. DVD player. Radio i CD player. Pećnica. Mikrovalna pećnica. Aparat za kavu. Kuhinjska napa. Glačalo. Sef. Pribor za pisanje. Knjige za čitanje i časopisi. Karte i druge društvene igre.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Love & Family
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Tarnowskie Góry, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A5+1, Lipanj 2022
Jedinstveno mjesto - mogu ga sa sigurnošću preporučiti

Proveli smo jako lijepo vrijeme na ovom mjestu. Stan je 100% kompatibilan sa slikama. Vrlo dobro opremljen i udoban. Izuzetno ljubazna i uslužna vlasnica. Plaža u blizini apartmana je čista i mirna. Kristalna voda. Vrlo dobro mjesto za odmor. Zasluženih pet zvjezdica. Nedaleko od prekrasnog grada Omiša. Također preporučam šetnju do malog ali lijepog mjesta Piska.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Ivana Erceg Ivkošić Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Docent sam i ginekolog u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina u Zagrebu. Suprug Ante je vaskularni kirurg u Kliničkoj bolnici Sveti Duh u Zagrebu. Imamo troje djece: 2 sina rođena 2005. i 2006. godine te curicu 2015. Mislimo da su ljubav i obitelj (naravno uz zdravlje) najvažnije stvari na svijetu i nadamo se da ćete to osjetiti boraveći kod nas. :-)

Oglas Apartman Love & Family je pregledan 20658 puta od 03.11.2021.