Apartmani RendulićKrk Malinska - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Rendulić smješteni su u obiteljskoj kući u mirnom dijelu Malinske okruženi zelenilom. Mjesto je idealno za vaš odmor jer vam nudi sve potrebno za ugodan boravak daleko od buke. Kuća nudi smještaj u dva apartmana 2 1 sa jednom spavaćom sobom s duplim ležajem i jedan komforni apartman sa kapacitetom 4 1 sa dvije spavaće sobe. Svaki apartman ima zaseban ulaz i parkirno mjesto. Jednosobni apartmani se nalaze na katu kuće i imaju po dvije terase, dok je dvosobni apartman smješten u prizemlju i ima jednu prostranu terasu. Svi apartmani imaju:SAT TV, internet, klimu, te perilicu rublja koja je na upit. U prostranom i lijepo uređenom dvorištu nalazi se roštilj i vanjski tuševi koji su na raspolaganju gostima. Objekt se nalazi 5 minuta hoda do centra i tržnice te glavne rive s kafićima i restoranima uz obalu. Zbog aktualne situacije sa pandemijom COVID-19 napominjem da svaki apartmam ima potpuno odvojene ulaze i nema dodirnih točaka te je time socijalna distanca osigurana.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši isključivo u gotovini. Iznos akontacije je 20% od ukupne cijene smještaja, doznakom na račun kunski/devizni a ostatak kod dolaska. Usluga čiščenja apartmana nije uključena u cijenu. Cijena čiščenja apartmana A1 i A2 (2 1) je eur 30,00 a cijena čiščenja apartmana A3(4 1) je eur 40,00. Usluga čiščenja plaća se jednokratno po dolasku. Očekivani dolazak je poslije14, 00 sati a odlazak do 10, 00 sati. Za boravak kraći od 4 noći cijena je uvećana za 30%
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 600 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 600 m
  • Benzinska crpka: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 400 m
  • Zračna luka: 12 km
  • Marina: 13 km
  • Sportske aktivnosti: 900 m
  • Disco klub: 500 m
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kuglanje, jahanje, razni sportovi na vodi, najam bicikla, barke, organizirani izleti, duga i lijepa šetnica, ....... su mogućnosti koje pruža mjesto.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Rendulić
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 4 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Kirchlengern, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Lipanj 2024
Izvrsno

Imali smo sjajan boravak kod ljupke obitelji Rendulic. Nas i našeg psa toplo su dočekali. Apartman je bio lijep i čist, sve što je potrebno bilo je tu. Ako je bilo problema ili pitanja, Ivan je odmah bio od pomoći. Ako ponovno odemo na Krk, sigurno ćemo ponovno ostati tamo. Draga obitelji Rendulic, hvala vam puno na lijepom vremenu. Najljepše želje od Markusa, Kerstin i Jean Louisa, psa.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
weiz, Austrija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Siječanj 1970
Prekrasan odmor

bili gosti obitelji Rendulic od 24. srpnja do 4. kolovoza 2022., bili su vrlo zadovoljni, apartman je bio vrlo čist i posebno toplo dočekan, jednostavno san za odmor s djecom, topla preporuka. Pozdrav iz Austrije Alfred, Karin i mala Jenny Ps - Nadam se da ću se vratiti sljedeće godine

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Postbauer Heng, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2020
Divan odmor

Moja obitelj i ja proveli smo dva tjedna na odmoru u Krku. Smještaj je bio tip top i obitelj Rendulić su jako divni ljudi. Nažalost ima samo 5 zvjezdica, da mogu dao bih 100. Zahvaljujem se od srca skupa sa svojom obitelji na divnom gostoprimstvu.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala gospodine Dalip

Bilo nam je čast upoznati i ugostiti Vas i vašu obitelj,kod nas ste uvijek dobrodošli! Lijep pozdrav i svako dobro Vama i vašoj obitelji od obitelji Rendulić.

Prikaži sve komentare
Ivan Rendulić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Rendulić je pregledan 40537 puta od 12.05.2019.