Apartmani PetrakKrk Malinska - Otoci

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Petrak nalaze se u samostojećoj obiteljskoj kući od dva apartmana koji svaki zauzima svoj kat što osigurava privatnost svakom od korisnika pojedinačnih apartmana. Kuća je ograđena ogradom koja zatvara okućnicu s dvorištem i besplatnim parkingom za ukupno 4 automobila na uličnoj strani te ograđenim vrtom iza kuće. Postoji mogućnost najma cijele kuće na upit (oba apartmana istovremeno) što je posebno povoljno za dvije ili tri obitelji koje ljetuju zajedno. Kuća se nalazi oko 250 m od centra Malinske i oko 300 m od gradske plaže. Trgovina i benzinska crpka su udaljene oko 150 m kao i najbliži restoran. Roštilj se nalazi u dvorištu kuće i zajednički je za oba apartmana. U apartmanima je dostupan besplatni Wi-Fi te TV sa satelitskim programima. Klima uređaji za hlađenje i grijanje se nalaze u oba apartmana.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
vrijeme dolaska 14:00 vrijeme odlaska 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 400 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 14 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 300 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Apartman 2+2 (60 m2) se nalazi u prizemlju kuće te se sastoji od sobe s bračnim krevetom dok se dva pomoćna ležaja nalaze u dnevnom boravku (dva kreveta s madracima). Kuhinja je opremljena posuđem, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom, električnim štednjakom s pećnicom, kuhalom za vodu i aparatom za kavu. Apartman ima prednju i stražnju terasu. Kućni ljubimci su dobrodošli po dodatnoj cijeni od 5 € dnevno po ljubimcu. ------------------------------------------------------------------ Apartman 4+2 (90 m2) se nalazi na prvom katu te se sastoji od 2 sobe s bračnim krevetima dok se 2 pomoćna ležaja nalaze u dnevnom boravku. U apartmanu se nalazi kupaonica (tuš/wc) te odvojeni wc. Kuhinja je opremljena posuđem, dvostrukim hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom, električnim štednjakom s pećnicom, kuhalom za vodu i aparatom za filter kavu. Apartman ima veliku terasu na prednjoj strani prema dvorištu i balkon prema vrtu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Petrak
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Presov, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Kolovoz 2023
Odličan apartman i divni domaćini

Bilo je to prvi put da smo boravili u Petrakovom apartmanu i također u Malinskoj. Sve je bilo prema opisu. Vrlo, vrlo čisto sa svom potrebnom opremom (čak je bio i aparat za kavu). Bili smo jako zadovoljni sa svime što se tiče apartmana, a također i domaćini (Srebrenka i Aljoša) su apsolutno ljubazni i uslužni ljudi, vrlo vrlo ljubazni! Apartmanska destinacija od mora, centra grada, trgovina ili ribarnice bila nam je prikladna, samo mala šetnja. Malinska je vrlo lijepo, tiho i čisto mjesto za odmor i svaki dan možete odabrati da budete na drugoj plaži. Preporučamo da ponesete nešto gotovine sa sobom jer postoji naknada za podizanje gotovine na bankomatu u Malinskoj. Ostali smo dva tjedna u apartmanu i niti jednom nismo koristili automobil. Temperatura mora bila je vrlo topla, čak je i Malinska na sjevernom dijelu Hrvatske. Toplo preporučam Petrakov apartman i nadam se da ćemo ga još jednom posjetiti.

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Srebrenka Petrak Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Oglas Apartmani Petrak je pregledan 8728 puta od 01.03.2023.