Apartmani B&B BelvedereLošinj Mali Lošinj - Otoci

cijena od € 56 na noć
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kuća smještena u mornoj zoni okružena borovom šumom, pristup vozila do vlastitog parkirališta, blizina plaže, blizina centra grada, blizina bolnice i trgovine.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija se vrši prilikom rezervacije, ostatak po dolasku. Plačanje isključivo gotovinom ili kompletan iznos uplatom na račun. Check in 14:00 - 22:00, Check out 10:00. Za više informacija molimo vas nazovite ili nas kontaktirajte putem e-maila. U visokoj sezoni rezervacije apartmana vrše se na minimalno 7 dana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
U slučaju otkaza fiksno potvrđene rezervacije privatnog smještaja, datum primitka pismenog otkaza predstavlja osnovu za obračun otkaznih troškova kako slijedi: Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dolaska, umanjeno za manipultivne troškove u iznosu od 50 Eura Otkazivanje rezervacije javljeno 30-59 dana prije dolaska: naplaćuje se 30% ukupnog iznosa rezervacije. Otkazivanje rezervacije javljeno 7-29 dana prije dolaska, naplaćuje se 70% ukupnog iznosa rezervacije, Otkazivanje do 6 dana prije dana dolaska, a najmanje 1 dan prije dolaska: naplaćuje se 100% ukupnog iznosa rezervacije Otkazivanje na dan dolaska ili NO SHOW: naplaćuje se 100% ukupnog iznosa rezervacije. Za datum otkaza smatra se datum kada je primljena obavijest o otkazivanju rezervacije (ukoliko je to nedjelja ili praznik, to će biti sljedeći radni dan).
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 100 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 1 km
  • Zračna luka: 11 km
  • Marina: 1 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 100 m
  • Casino: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U apartmanima piće dobrodošlice za boravak od 7 dana pa na više. U sobama uključen doručak u cijenu. U cijenu nije uključeno: Dodatak za 1 noć - 50% Dodatak za boravak 2-3 noći - 30% Apartman - cijena po danu Soba - za dvije osobe po danu Sve počinjene štete u apartmanu ili sobi plaćaju se direktno iznajmljivaču. PDV je uključen u cijenu
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani B&B Belvedere
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 5 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Srpanj 2024
Divno

Ljubazni domaćini koji su nas dočekali s rashlađenim apartmanom i osvježavajućim pićima, odlična lokacija, čisto i lijepo uređeno, preudoban krevet - naspavali smo se bolje nego doma. Sve u svemu, oduševljeni smo! Hvala na divnom odmoru.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Reutlingen , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u Soba, Lipanj 2024
Osjećao sam se kao kod kuće

Domaćin Adı nas je vrlo ljubazno primio i super se brinuo o nama. Soba koju smo imali je bila jednostavna ali dobro opremljena sa svim što nam je bilo potrebno. Uredno i čisto. Apartmani se nalaze tik uz glavnu cestu i time su dobro dostupni s autom nema "gužvanja" po uskim uličicama ,plus parking je prostran. Unatoč tome što su apartmani blizu ceste ipak je mirno, čuju se samo cvrčci. Doručak na lijepoj terasi je iznimno bogat i raznovrstan. Pješice se do glavnog trga dođe niz stepenica za kojih 5-6 minuta ist do uvale Čikat s lijepo uređenom plažom. Puno hvala još jednom na gostoprimstvu. Stvarno smo uživali.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Vodice, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2023
Jednostavno izvrsno!

Moj dečko i ja smo se upravo vratili s ljetovanja u Malom Lošinju. Odsjeli smo u apartmanu Magnolia koji je vrlo lijep i moderan, svijetao i opušten. Ima sve što čovjeku treba. Vlasnici su također super. Toplo preporučamo boravak u BB Belvedere! Drugu godinu se vraćamo s prijateljima. Pozdrav iz Slovenije!

Preporučujem za : Noćne izlaske, Osobe željne mira, Romantičare,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Melita Tukerić Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani B&B Belvedere je pregledan 62288 puta od 12.07.2019.