Apartmani AnnaLošinj Mali Lošinj - Otoci

cijena od € 70 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Želimo vam dobrodošlicu i ugodan odmor u našoj kući Anna. To je stara kapetanska kuća koja se nalazi u mirnom djelu grada, nedaleko centra. Ograđena je dvorištem i okružena zelenilom. Udaljena 100 m od mora, 500 m od centra grada i 600 m od najbliže plaže. Raspolaže sa dva apartmana. App Anna 1 smješten je na drugom i Anna 2 smješten na trećem katu kuće. Oba apartmana su s pogledom na more i luku, svaki veličine 70 m2 (dvije spavaće sobe sa bračnim krevetom, kupaona, dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinja). Apartmani su u potpunosti opremljeni (pribor za jelo i kuhanje, ručnici, posteljina, TV-sat, WIFI, perilica za rublje, hladnjak s frizerom, klima uređaj). U zimskim mjesecima apartmani se griju centralnim grijanjem u svim prostorijama. Najbliži pristup kući automobilom je na udaljenosti od 100 metara. Dalje se mora ići pješice. Apartmani imaju rezervirana parkirna mjesta uz glavnu prometnicu udaljena 250 m od kuće. Mogućnost najma veza kod Nadir Yacht 250m od kuće.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Svaki apartman registriran je za 4 osobe. Nema dodatnih ležaja. Prilikom rezervacije plaća se akontacija u iznosu od 100 eura na žiro-račun iznajmljivača. U slučaju ne dolaska akontacija se ne vraća. Ostatak iznosa za rezervirani smještaj plaća se na dan dolaska u smještaj na žiro-račun iznajmljivača ili u gotovini ( ovisno o želji gosta). U slučaju ranijeg odlaska od rezerviranog nema povrata novaca, plaća se cjelokupni iznos rezerviranog termina. Završno čišćenje jednokratno 35 eura. Dolazak od 14, 00 sati, odlazak do 10, 00 sati. (mogući dolazak i ranije u koliko je apartman spreman za sljedećeg gosta). Mogućnost ostavljanja prtljage nakon odlaska iz smještaja ako gost ima kasniji odlazak sa otoka npr. brodom, katamaranom, autobusom i sl. Korištenje bilo koje vrste roštilja/grila strogo je zabranjeno zbog sigurnosnih razloga. Dječji krevetić i hranilica za bebe na upit bez naknade. Nažalost na smještaj ne primamo kućne ljubimce.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Za otkazane rezervacije nema povrata novca.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 600 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 400 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 400 m
  • Zračna luka: 7 km
  • Marina: 1 km
  • Sportske aktivnosti: 2 km
  • Casino: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Uz najam smještaja, gostima nudimo piće dobrodošlice, informacije i preporuke za boravak i izlete.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Anna
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Varaždin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Lipanj 2021
Odličan smještaj!

Jako lijepo opremljen, čist i uredan apartman. Prostorije su prostrane i lijepo uređene, kupaonica velika i potpuno opremljena. U kuhinji također ne nedostaje ničega što bi vam moglo u pripremanju hrane zatrebati, a s terase se pruža savršen pogled na zaljev, grad i morsko plavetnilo! Uživali smo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Draga obitelj Breljak

Hvala vam na lijepim riječima. Drago mi je da sam vas mogla ugostiti u našem apartmanu i da vam je bilo lijepo i ugodno. Da ste uživali i bili zadovoljni. Dođite nam opet. Veliki pozdrav cijeloj obitelji.

Varaždin, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Anna, Srpanj 2017
Za svaku preporuku

Hvala na gostoljubivosti, druženju i svemu što ste nam pružili. Vratit ćemo se!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Dragi Mišaki

Hvala vam na lijepim riječima. Vi ste draga i slatka obitelj.Bilo mi je zadovoljstvo upoznati vas i biti vašim domaćinom. Vrijeme provedeno s vama bilo mi je prekrasno. Uvjek ste nam dobrodošli.

Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Anna, Lipanj 2017
Preporučujemo ovaj smještaj

Apsolutno sve dobro! Lijep, čist i funkcionalan apartman,gostoljubljivost, dobra lokacija.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Draga Pari

Hvala vam na lijepim riječima. Drago nam je da vam je boravak u našoj kući bio lijep i ugodan. Bilo nam je zadovoljstvo upoznati vas i Vašu bitelj. Uvjek ste nam dobordošli.

Ana Grubješić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Veselimo se vašem dolasku i odabiru našeg smještaja. Učinit ćemo sve što možemo kako bi vam pružili ugodan i lijep boravak u našoj kući.

Oglas Apartmani Anna je pregledan 51602 puta od 11.06.2016.