Kuća za odmor Kod Plavog JorgovanaKutjevo - Slavonija i Baranja

cijena od € 100 na noć
Opis objekta

Drvena kuća za odmor u prirodu, smještena u malom, slabo naseljenom slavonskom seocetu. Idealna za bijeg od svakodnevnih obaveza i istinski odmor uz pjev ptica i svakodnevni posjet zaljubljenog para roda. Kuća se sastoji od prizemlja sa spavaćom sobom, kuhinjom, boravkom, kupaonom i velikom natkrivenom terasom. Na katu je otvorena galerija sa prostorom za čitanje i opuštanje uz pogled na jezero te spavaćom sobom sa dva ležaja. Kući pripada i mješoviti voćnjak sa desecima stabala raznolikog voća i bobičastog voća kojim se gosti mogu poslužiti kada se što nalazi u rodu (moguća opcija je nabrati si za svoje potrebe, skuhati si domaću marmeladu od voća iz ekološkog uzgoja i ponijeti je za uspomenu). Pred gostom se otvaraju kilometarske staze u prirodi pogodne za bicikliranje, šetanje, istraživanje. Okolne zanimljivosti su lako dostupne i kuća je idealno polazište za otkrivanje Slavonije.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je po dolasku u punom iznosu. Rezervacije moguće mailom ili telefonski. Polog je 20 € po danu boravka tijekom godine, a 50 € periodu od 20.12. do 15.01. Last minute rezervacije za sutra ili za dolazak isti dan nisu moguće. Najbolje vrijeme dolaska je u poslijepodnevnim satima, a odlaska bilo kada u toku dana.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija se vraća ukoliko se boravak otkaže tjedan dana prije rezerviranog, osim u periodu od 20.12. do 15.01. kada polog iznosi 50€ po danu i ne vraća se.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Na jezeru koje se nalazi ispred kuće i koje pripada SRD Lonđža, moguće je pecati. Turistička dnevna ribolovna dozvola je 10€. U Velikoj (ca 15 km udaljenosti) nalazi se atraktivni Aquapark za osvježenje u vrućim danima. Kutjevo je udaljeno 8 km za ljubitelje vina obavezna destinacija. Surađujemo sa turističkom agencijom koja je u mogućnosti organizirati ciljane izlete u okolicu uz stručnu pratnju. Izleti mogu biti sportski (planinarenje, penjanje) ili kulturno-gastronomski.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Kod Plavog Jorgovana
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Đurđica Hakštok
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Kuća za odmor Kod Plavog Jorgovana je pregledan 2412 puta od 26.04.2023.