Kuća za odmor FreyaKrapinske toplice - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 150 na noć
Opis objekta

Potpuno adaptirana aitohtona Zagorska kučica, unutrašnje uređenje moderno sa svim modernim i funkcionalnim sadrzajima. Nalazimo se na 300m visine, na samom vrhu brda sa panoramskim pogledom na sve strane Zagorja. Mir, zelenilo i tišina, a za par minuta ste u centru, gdje su novi dučani Spar i Plodine, AquaVivae toplice.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 30% od ukupnog iznosa rezervacije. Ostatak uplate molimo u cijelosti uplatiti dva dana prije dolaska. Nakon tog roka više ne vračamo iznos akontacije. Dolazak od 14.30h. Odlazak do 11h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontaciju vracamo do 20 dana prije dolaska, te se do tada moze besplatno otkazati rezetvacija. Nakon tog roka rezervaciju mozete otkazati, no bez povrata akontacije.
Udaljenost od objekta
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 800 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Banka: 1 km
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 3 km
Dodatni sadržaji
Gosti uvijek dobiju poklon dobrodošlice u obliku boce vina, plus slatki dio i voće. Goste upoznamo sa mnogim aktivnostima oko nas, od izleta, posjeta dvorcima, muzejima, probnog simulacijskog leta u Helio centru. Također gostima preporučimo restorane sa izvrsnom.hranom, te dostavom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Freya
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Romina Žumer Muslić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Domačica naše kuće za odmor Freya, sa osobitom pažnjom i individualnim pristupom svakom gostu koje izuzetno cijenimo, mislimo da je to ključ uspješnog iznajmljivanja.

Oglas Kuća za odmor Freya je pregledan 1132 puta od 02.06.2023.