Kuća za odmor ŽeljanaKaprije - Otoci

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Ako želite sa svojom obitelji ili prijateljima pravi odmor, bez buke, automobila, strke, zbrke i gužvi, ako želite samo uživati, plivati, jesti, spavati... tada je otok Kaprije i kuća za odmor Željana pravi izbor za vas. Do Kaprija se stiže trajektom ili katamaranom ili privatnim plovilom. Automobili za sada nisu dozvoljeni na otoku. U Šibeniku imate više parkirališta koji se plaćaju ili možete pronaći ulice gdje se ne naplaćuje parking. Kad stignete na otok Kaprije dočekati će vas gđa. Željana ili netko od obitelji, pomoći vam sa prtljagom i dovesti vas do kuće. Od luke do kuće ima 7 minuta hoda. Uz piće dobrodošlice kratko će vam se objasniti sve što je potrebno i onda vas ostavljamo da uživate. Kuća za odmor Željana je simpatična kućica u prizemlju okružena mediteranskim biljem i nalazi se drugi red do mora. Prolaz/dvorište do mora je privatni i dijeli ga samo sa kućom -Apartmani Vuković. Nismo ništa posebno ali imamo sve što treba imati jedna kućica za pravi odmor...

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju je potrebno uplatiti 20 % akontacije na IBAN vlasnice. Termin se rezervira kad se uplata vidi na računu. Vrijeme dolaska i odlaska ovisi o redu plovidbe. Idealno vrijeme dolaska je u popodnevnim satima a odlaska u jutarnjim do 13h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Povrat akontacije vrši se ako na vrijeme javite da ne možete doći a najkasnije 14 dana prije rezerviranog termina. Naravno ako je viša sila sve se možemo dogovoriti.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 300 m
  • Pošta: 200 m
  • Marina: 300 m
  • Nacionalni park: 1 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Pomoć oko prtljage ako je potrebna. Piće dobrodošlice. Vez za manji brod. Informacije...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Željana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Radenci, Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Lipanj 2022
Odlično!

Bilo nam je super! Hvala vam puno na gostoprimstvu i ljubaznosti. Osjećali smo se kao kod prijatelja. Apartman je vrlo dobro opremljen, ima sve što je potrebno i više od toga. Uživali smo na prekrasnoj terasi u zelenom hladu. Apartman pruža osjećaj kampa, u prirodi, sa svim komforom i intimom apartmana. Preporučujemo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Hvala dragi Mateja i Jože

Jako nam je drago što ste uživali u našoj kućici. Nadam se da će vas istraživački pohodi još koji put dovesti do nas.

Željana Brkić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Vlasnica kuće za odmor Željana (na slici desno) i njezina sestra (na slici lijevo, također iznajmljivač-Apartmani Vuković) su simpatični duo koji će vas dočekati, sve vam objasniti i olakšati vam boravak na prekrasnom otoku Kaprije. Mogu se sporazumjeti na hrvatskom, malo na njemačkom, malo na engleskom, a ako treba i nogama i rukama. :)

Oglas Kuća za odmor Željana je pregledan 7337 puta od 09.05.2022.