Kuća za odmor DarijaIst - Otoci

cijena od € 120 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Otkrijte netaknuti djelić prirode, a nadomak Zadra!!! Prvi red do mora, vikend kuća, u uvali Kosirača na otoku ISTU - Zadarski arhipelag. Kuća se sastoji od 2 spavaće soba, sa po dva kreveta, kupaonice, kuhinje, blagovanice i dnevnog boravaak sa kaučem na razvlačen, te velike terase na istoj etaži koja je gotovo cijeli dan u sjeni. Ispred kuće je terasa za sunčanje. Okućnica je uređena s mediteranskim biljem koje dočarava predivne mirise mediterana. Kupanje ispod kuće na vlastitoj plaži - ponton u kristalno plavom moru. Na otoku postoji i pješčana plaža kao i plaža sa oblucima na udaljenosti od 10 minuta hoda. Otok je prepoznat i kao nautički raj, ukoliko dolazite s vlastitim brodom moguće je vezati se na bove ispred kuće ( u ljetnoj sezoni prema cjeniku lokalnog koncesionara) ili u maloj otočkoj marini koja je u susjednoj uvali. Na otoku se nalaze 4 restorana, 2 dućana, pošta, liječnik. Veza sa kopnom: brzobrodska linija svakodnevno iz Zadra, trajekt 4x tjedno iz Zadra ili Lošinj

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Način plaćanja: 50% akontacija prilikom rezervacije, preostalih 50% najkasnjije 2 tjedna prije dolaska na račun domaćina. Boravišna taksa nije uključena u cijenu i iznosi 7hrk/osobi/ndanu. Djeca od 12-18 g plaćaju 50% boravišne takse, a djeca do 12g su besplatno. Ukoliko dolazite na lokalnim brodskim linijama, vrijeme dolaska i odlaska je vezan na vozni red jadrolinije. Ukoliko dolazite vlastitim brodom ulaz u kuću za odmor je prema dogovoru. Ukoliko želite prisustvo domaćina tijekom boravka i organizaciju izleta i sl. - moguće je dogovoriti. Na otoku nema gradskog vodovodnog sustava, pa se voda za piće, kuhanje i sve ostalo koristi iz lokalnih gušterni. Preporučujemo gostima korištenje flaširane vode za piće.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice! Gostima su na raspolaganju bicikli i kanu bez naknade. Također uporaba plinskog roštilja je dostupna. Postoji mogućnost organiziranja izleta oko otoka lokalnim brodicama s lokalnim ribarima prema dogovoru. Lokalnom trajektnom linijom moguće je napraviti jednodnevne izlete na susjedne otoke Molat, Olib, Silba, Premuda Otok nudi avanturističke šetnje oko otoka ili do skrivenih uvala, kao i penjanje do prekrsnih vidikovaca ( brdo sa crkvom - STRAŽA) ili brdo Beljavka. Na otoku postoji i ronilački klub, pa je moguće i uključivanje u te aktivnosti. Za familije s malom djecom, je naročito interesantan otok jer na otoku nema prometa automobilima. Prijevoz prtljage je kariolama ili traktorima u organizaciji domaćina.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Darija
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Třemošnice, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Kuća za odmor Darija, Kolovoz 2015
Izvrsno za odmor u miru i tišini

Idealno mjesto za obitelji s djecom. Mirno more i uvalu pored kuće. Tu je i gumenjak i sjajna baza vlasnika. More čisto i toplo, velika podrška od vlasnika. Sigurno ćemo se vratiti. Jaroslav

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Odgovor domaćina
Thanks for review

Dear family Zadine, I am glad that you enjoyed your holiday in our house, , and hope to see you again all best Darija

Darija Krajinović - Matas Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Odlučili smo našu malu kuću za odmor uz samo morsku obalu ponuditi i drugima da uživaju u prekrasnom odmoru kakav smo mi s djecom godinama provodili. Veselimo se novim poznanstvima, iskustvima i mogućnostima da gostima priuštimo nezaboravan odmor.

Oglas Kuća za odmor Darija je pregledan 34426 puta od 26.11.2015.