Apartmani OPG Pavičić IvanaGrubišno Polje - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Na samom ulazu u Grubišno Polje smjestilo se Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Pavičić. U blizini grada, a na samom rubu šume, u novoizgrađenim apartmanima nudimo vam smještaj i uživanje u blagodatima Bilogorskog kraja te čistoj i netaknutoj prirodi. U dvorišnom dijelu našeg gospodarstva smještena su dva apartmana svaki kapaciteta 4+2 osobe. Imaju kompletno opremljene kuhinje po mjeri, dnevni boravak s prostorom za blagovanje, kupaonicu s walk in tušem i dvije spavaće sobe koje po potrebi mogu biti s dva odvojena kreveta ili bračnim krevetom. Apartmani imaju podno grijanje i klimatizaciju te su opremljeni smart televizorima. Ispred svakog apartmana prostrana je terasa s mogućnošću korištenja roštilja na drva ili ugljen. U dvorištu gospodarstva smještena je natkrivena terasa s pečenjarom i vanjskom kuhinjom koja je opremljena toplom/hladnom vodom, sudoperom, plinskim štednjakom s električnom pećnicom i kompletnim posuđem za kuhanje i jelo, uz dogovor unaprijed stoji na raspolaganju gostima u apartmanima. Na dvorište se nadovezuje hektar ekološkog voćnjaka s više različitih vrsta voća i šuma koja je u vlasništvu gospodarstva gdje gosti mogu prošetati, ubrati plodove i uživati u ekološki uzgojenom voću i netaknutoj prirodi koja ih okružuje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je moguće transakcijski unaprijed ili gotovinom pri dolasku. Vrijeme dolaska i odlaska gostiju je prema dogovoru s gostima.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 1.2 km
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ivana Pavičić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Naši apartmani su novo otvoreni u 2022. godini. Budućim gostima dostupni smo od 0-24. U pripremi je postavljanje bazena u sklopu apartmana koji će biti u na raspolaganju našim gostima u ljetnim mjesecima. Od jeseni 2023. biti će uređena i poučna staza u sklopu šume na našem gospodarstvu. Veselimo se novim gostima i novim poznanstvima.

Oglas Apartmani OPG Pavičić Ivana je pregledan 3530 puta od 28.03.2023.