Apartman Zelena Oaza IIGeneralski stol - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 70 na noć
Opis objekta

Mala kuća koja će u potpunosti zadovoljiti i zahtjevnije posjetitelje. U kući ćete naći sve što vam treba za bezbrižan boravak, a do rijeke i prekrasnog slapa imate par minuta pješke (300m). Kuća se nalazi u vrlo mirnom mjestu. U centru mjesta su 2 dućana, pošta i kafić. Kuća ima pogled na rijeku i slap. S obzirom da se radi o dvojnom objektu, moguće je iznajmiti i susjedan apartman (5 osoba). Apartman se u prizemlju sastoji od kuhinje (frižider s ledenicom, pećnica i 4 ringa na struju, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim pomagalima), dnevnog boravka (kauč na razvlačenje, TV, glazbena linija, društvene igre, knjige) te kupaonom (WC, bide, tuš kada i lavabo). Na katu, potkrovlju je bračni krevet (160x200) i dva jednostruka kreveta (90x200) te manja terasa sa pogledom na slap. U stražnjem dvorištu nalazi se roštilj. Apartman je za maksimalno 5 osoba + dječji krevetić, a minimalna su dva noćenja. Kuća se nalazi u vrlo mirnom mjestu. U centru mjesta su dva dućana, pošta i kafić.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in je iza 16 sati Check out je do 10 sati Kući ljubimci su dozvoljeni bez dodatne naplate
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Besplatno otkazivanje mjesec dana prije predviđenog dolaska. Otkazivanje 15 dana prije predviđenog dolaska 50 % iznosa, a nakon toga se naplaćuje cijeli iznos.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 400 m
  • Trgovina: 3 km
  • Doktor: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 3 km
Dodatni sadržaji
Apartman ima klima uređaj i wifi. Pozicija kuće idealna je za izlete u okolici. Najbliže toplice su udaljene svega 7 km Izvor Tounjčice samo 15 km U blizini (30 km) je Ogulin, rodna kuća Ivane Brlić Mažuranić Do jezera Sabljaci nešto manje od 30 km Strogi rezervat prirode, Bijele i Samarske stijene za oni koji vole planinariti (78 km) Do Karlovca je 29 km Do Duga Rese 20 km U rasponu od 50 i više km ima nekoliko manjih sanjkališta i skijališta Do mora, Senja je 91 km, do Zagreba 93 km Plitvička jezera 78 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Zelena Oaza II
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ivana Đurek
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Zelena Oaza II je pregledan 2202 puta od 18.07.2023.