Apartman Stipčić Mrežnički BrigDuga Resa - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Apartman se nalazi u obiteljskoj kući, u prizemlju s odvojenim ulazom. Okružen je zelenilom i 100-ak metara udaljen od rijeke Mrežnice. Dolazite li osobnim vozilom, parkirno mjesto osigurano je u dvorištu. Unutrašnji prostor veličine je 35 m2, a vanjska terasa 15 m2. Idealno za parove i manje obitelji (maksimalno 3 osobe). Povesti možete i jednog ljubimca uz nadoplatu od 10 €. Apartman je kompletno namješten, renoviran (2023.) i klimatiziran (hlađenje/grijanje). Zbog pozicije u prizemlju i na sjevernoj strani ljeti je ugodno svježe i danju i noću. Pušenje je dozvoljeno samo u vanjskom prostoru. Organiziranje zabava i sl. nije dozvoljeno. Cijena za jedno noćenje naplaćuje se 10 € skuplje od cijena navedenih u cjeniku.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervaciju je moguće napraviti uplatom akontacije 30 % od ukupnog iznosa. Ostatak se naplaćuje po dolasku. Check-in: od 14:00 Check-out: do 11:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ako se rezervacija otkaže do 30 dana prije dolaska, ukupan iznos akontacije umanjen za naknadu transakcije biti će vraćen. Ako se rezervacija otkaže unutar 30 dana prije dolaska, iznos uplaćene akontacije neće biti vraćen.
Udaljenost od objekta
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 4 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Željeznički kolodvor: 800 m
  • Zračna luka: 60 km
  • Nacionalni park: 80 km
Dodatni sadržaji
Gosti najčešće odabiru ovu lokaciju zbog mira, dobrog sna i odmora u pravom smislu riječi. Ovdje pronalaze kutke uz rijeku za meditaciju, čitanje, pisanje, duge šetnje. Mnogi započinju dan trčanjem i tjelovježbom, nastavljaju aktivnostima na rijeci (kupanje, ronjenje, ribolov, rafting), biciklirajući ili planinareći. U okviru naše ponude moguće je: - iznajmiti bicikle (e-bicikli, brdski bicikli), - iznajmiti kajak/kanu, - dogovoriti turistički razgled obližnjih destinacija uz licenciranog turističkog vodiča (Duga Resa, Karlovac, NP Plitvička jezera, Ozalj, Ogulin i ostalo po dogovoru) - dogovoriti planinarske rute (Vinica, Martinščak, Klek) Obzirom na poziciju smještaja prikladno je raditi izlete u smjeru Gorskog Kotara, Jadranskog mora, nacionalnih parkova, glavnog grada Zagreba, Slovenije, Bosne i Hercegovine.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Stipčić Mrežnički Brig
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ksenija Stipčić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Stipčić Mrežnički Brig je pregledan 2150 puta od 20.07.2023.