Apartmani Villa AnaDrvenik Mali - Otoci

cijena od € 100 na noć
Opis objekta

Apartmani Villa Ana na prekrasnom otoku Drvenik Mali kod Trogira, smješteni prvi red do mora, sa otvorenim pogledom na kristalno čisto more pružit će Vam nezaboravan odmor za dušu i tijelo. Mirisi mediteranskog i ljekovitog bilja, te obilje morskih plaža oko cijelog otoka omogućuju svakom posjetiocu da pronađe samo svoju oazu mira. Otok Drvenik Mali dnevno je povezan trajektnom linijom sa Trogirom, udaljenim cca 8NM, površine cca 3, 5km. Uz prekrasne plaže, šljunčane, stjenovite i pješćane, poseban je doživalj zaroniti i ispod morske površine. U ovoj maloj oazi vrijeme nije stalo, ali sat sasvim sigurno puno sporije kuca.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju potrebno je uplatiti akontaciju 30% od ukupne cijene najma, za boravke kraće od 3 dana cijena se uvećava za 30%. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. -GDPR Poštovani gosti, prema Općoj uredbi za zaštitu podataka (GDPR) koja je stupila na snagu 25. 05. 2018. dužni smo vas obavijestiti kako za potrebe unosa vaših podataka u eVisitor moramo dobiti na uvid vaše isprave o identitetu. U osobne podatke gosta spadaju: ime i prezime, vrsta i broj identifikacijske isprave, spol, država i adresa prebivališta i rođenja, državljanstvo i datum rođenja. Svrha unosa podataka gostiju u eVisitor je evidencija turista u informacijski sustav turističkih zajednica RH za prijavu i odjavu turista – eVisitor (Zakon o boravišnoj pristojbi NN 152/08).
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 20 m
  • Trgovina: 20 m
  • Restoran: 50 m
  • Željeznički kolodvor: 30 km
  • Zračna luka: 7 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Boravišna pristojba je uključena u cijenu najma. Parking prostor za automobile je besplatan. Tjedna promjena posteljine.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Ana
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ana Lučin Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Villa Ana je pregledan 59350 puta od 18.05.2014.