Apartmani DanicaDramalj - Kvarner i gorje

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Obiteljska kuća DANICA u naselju Dramalj obuhvaća 3 odvojena apartmana za najam (svaki na jednoj etaži), s okućnicom, vrtom i vlastitim parkingom uz kuću. Nalazi se u mirnoj ulici, na 5 min. hoda do mora. Najbliži grad je Crikvenica, udaljen 3 km. Vlasnik/domaćin boravi u nekomercijalnom dijelu kuće u prizemlju. Iznajmljivanje je naš obiteljski posao od 1969., a do danas u objektu je boravilo tisuće zadovoljnih gostiju koji se rado vraćaju. Danas su vaši domaćini bračni par Zlatka i Vladimir Pavković. Trudit ćemo se da vam kod nas bude ugodno. Gostima osiguravamo potpunu privatnost. A1 Apartman u prizemlju (2+1) ima natkrivenu terasu s pogledom na more i mediteranski vrt. A2 Apartman (3+2) na 1.katu ima 2 terase i balkon s pogledom na more. A3 Apartman (3+2) na 2.katu ima veliku terasu s pogledom na otok Krk, sve od Rijeke na zapadu do dalekog Velebita na jugoistoku. Apartmani su klimatizirani. Klima se doplaćuje: A1 - 1 jednica 6 eura/dan; A2 i A3 - svaki po 2 jedinice - 12 eura/dan.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Kod rezervacije potrebna je uplata akontacije od 30% na IBAN iznajmljivača. Preostali iznos unaprijed dogovorenih broja noćenja gost plaća gotovnom prilikom dolaska prvog dana korištenja smještaja. U suprotnom, domaćin zadržava gostov osobni dokument (putovnica, osobna iskaznica ...) do potpune isplate. Za boravak kraći od 3 noći, cijena se uvećava 20%. Vrijeme ulaska u apartman: najranije u 15:00 Vrijeme izlaska iz apartmana: najkasnije u 10:00. Ne morate brinuti zbog kasnijeg dolaska, vaši će vas domaćini dočekati kad god došli! Za dodatnog gosta do maksimalnog kapaciteta apartmana, cijena po danu povećava se za 12 eura.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Besplatan otkaz od strane gosta do 14 dana prije rezerviranog datuma dolaska. Kod takvog otkaza akontacija primljena uz rezervaciju odmah se u cijelosti vraća gostu. U slučaju opravdanog otkaza (bolest ili viša sila) od strane domaćina, domaćin će gostu vratiti primljenu akontaciju i poduzeti sve što je u njegovoj moći da gostu pravovremeno ponudi zamjenski smještaj.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 1.5 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 1.5 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 19 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sportske aktivnosti: 1 km
  • Disco klub: 1.5 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Parking za po jedno vozilo po apartmanu osiguran je uz sami objekt bez naplate. U vrtu postoji roštilj koji gosti slobodno mogu koristiti. Za neupućene, domaćini će rado pomoći s pripremom žara na roštilju i savjetom za pripremu lokalnih specijaliteta. Kućni ljubimci dozvoljeni na upit, uz doplatu 12 eura/dan. Mjesto Dramalj svojim posjetiteljima nudi raznolike plaže s različitim adrenalinskim sadržajima, česta večernja kulturna i glazbena događanja u tradicionalnoj kamenoj morskoj lučici, i gastronomsku ponudu u nekoliko odličnih restorana. Mjesto je idilično i mirno, a u bogatom noćnom životu može se uživati u samo 3 km udaljenoj Crikvenici do koje vodi šetnica uz more. Na relaciji Kačjak-Dramalj-Crikvenica prometuje turistički vlakić i city bus. Posebno atraktivna je i šetnica oko susjednog poluotoka Kačjak s veličanstvenim pogledom na Vinodolski kanal na jugoistoku i Kvarnerski zaljev na jugozapadu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Danica
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vladimir i Zlatka Pavković
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Francuski,
Više o domaćinu

Objekt vodimo zajedno. Zbog boljeg poznavanja stranih jezika, Zlatka je zadužena za komunukaciju sa stranim gostima, te vodi administrativni/regulatorni dio posla. Vlado, strojarski inženjer po struci vrlo je kreativan, uvijek na usluzi svima u potrebi. Oboje smo komunikativni i dobronamjerni. Želimo da se naši gosti kod nas osjećaju ugodno.

Oglas Apartmani Danica je pregledan 578 puta od 17.04.2024.