Apartmani KosalecDrage - Zadar i okolica

cijena od € 75 na noć
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Kompletno opremljeni apartmani na predivnoj lokaciji sa pogledom na more u kući okruženoj zelenilom. Objekt je u blizini mora i plaže uz koju je gusta borova šuma. Svaki apartman ima svoju kuhinju i kupaonicu te 1-2 spavaće sobe, ovisno o apartmanu. U kuhinji su svi potrebni aparati i suđe. Sobe imaju komforne krevete, na korištenje se dobiva i posteljina i ručnici u kupaonici. Apartman A4 ima prostranu terasu sa predivnim pogledom na more i terasa je sastavni dio apartmana .Apartman A4+1 ima natkrivenu privat terasu pored apartmana,okruženu zelenilom. Studio apartman ima svoju privat terasu pored apartmana,odijeljenu od prolaza ,sa predivnim pogledom na more.Tlocrt svake smještajne jedinice je priložen uz slike pa se može pogledati veličina i raspored prostorija. Apartman A4+1 ima parkirno mjesto u garaži,a apartman A4 i studio apartman imaju osigurano parkirno mjesto iza kuće.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je po dogovoru sa vlasnikom. Dolazak u apartman iza 14 h. , odlazak do 10 h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Obavezna akontacija za svaki apartman je 100 eura-Ostatak plaćanja je odmah po dolasku i smještaju u apartman. Povrat akontacije je samo u slučaju nekog opravdanog razloga,bolesti,nezgode i slično.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 24 km
  • Zračna luka: 24 km
  • Marina: 9 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 3 km
  • Casino: 3 km
  • Nacionalni park: 30 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Po dogovoru korištenje velike terase iza kuće i roštilja. Piće dobrodošlice je uračunato u cijenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Kosalec
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Bratislava, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2021
Predivan miran odmor

Stan je bio vrlo čist i ukusno i praktično namješten. Plaža je u blizini - stepenicama. (naša djeca imaju 5 i 9 godina). Izlet na plažu i natrag bio nam je savršeno u redu, ugodan. Plaža je mirna, nema gužve, voda je potpuno čista, skupljeni morski jezici, pogodno za djecu. Na plaži su bili kafići, 2 sladoleda, pizzerije, pekarnice i 2 štanda brze hrane - sa cijenama koje su ih zadovoljavale (usporedive ili čak niže nego u Bratislavi). Vlasnici stana su izuzetni ljudi, fantastično su se brinuli o nama. Svjetiljka u autu se pokvarila za vrijeme praznika, pomogli su nam u organizaciji zamjene kako bismo se mogli sigurno vratiti kući. Svakako preporučam!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Odgovor domaćina
Predivan odmor

Draga Eva,drago nam je da ste zadovoljni sa našim smještajem i našim Dragama. Veseli nas da smo vam mogli pomoći i da ste sigurno stigli svojoj kući.Najvažnije je da ste se vi odmorili i da su djeca uživala.Želimo vam svako dobro!

Radom, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2021
Predivan boravak!

Prekrasna kamena kuća s vrtom - stabla smokava, nara, badema pored rajčice i lubenice. Sve čisto i uredno. Vlasnik pristojan i uslužan. Brine o svakom detalju i narudžbi. Kuhinja je opremljena svime, uključujući i toster. Lijep i tih grad. Savršeno za obitelji s djecom koja traže mir i opuštanje. Preporučam!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Odgovor domaćina
Ugodan ambijent

Zahvaljujemo se ovako lijepim komentarima! Drago nam je da ste se odmorili i da vam odgovara ambijent naše kuće i priroda s kojom smo okruženi.Nadam se da ste dobro putovali.Bit će nam drago ako nam dođete opet.Od srca se zahvaljujem, hvala vam i svako dobro!

zagreb, Hrvatska
Dobro (3/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2020
Drage

Apartman je jako lijepo uređen i uredan. Domaćini jako ljubazni. Ali udaljenost plaze nije 100m kako pise vec 300 metara po stepenicama sto bas nije zgodno ako se ide s malom djecom.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Udaljenost od plaže

Drago nam je da ste zadovoljni sa apartmanom,nadam se da ste se odmorili i da vam je boravak kod nas bio ugodan.Udaljenost do plaže je automatski izračunata na google aplikaciji,tako imaju naznačeno i u susjednim apartmanima.Nadam se da vam stepenice do plaže nisu predstavljale problem.Alternativa je pješačiti po cesti pa je put do plaže nešto dulji,ali dobro je da imate i jednu i drugu mogućnost,pogotovo ako koristite dječja kolica.Za malu djecu je velika prednost borova šuma i dugačka šetnica uz samo more,nadamo se da ste to iskoristili tijekom boravka u Dragama.Lijepi pozdrav cijeloj obitelji!

Prikaži sve komentare
Draga Kosalec Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Zadovoljstvo mi je predstaviti našu ponudu i pozvati vas na nezaboravno ljetovanje u Dragama,malom dalmatinskom mjestu okruženom borovom šumom ,prekrasnim plažama i pogledom na brojne otočiće u zadarskom i šibenskom arhipelagu.Dobro došli!

Oglas Apartmani Kosalec je pregledan 80770 puta od 03.04.2014.