Apartman SeveraDrage - Zadar i okolica

cijena od € 130 na noć
Opis objekta

Uživajte u našem potpuno novouređenom apartmanu u hladu terase s pogledom na čisto more! Apartman se nalazi u prizemlju vile i okružen je velikim, sjenovitim dvorištem u prvom redu do mora. Popodnevnu vrućinu provedite u našem mirisnom vrtu ispijajući hladne koktele, čekajući najljepši zalazak sunca! Kod nas Vam je sve pri ruci - piće u obližnjem beach baru, večera u pizzeriji pokraj, svakakve aktivnosti na plaži, čitanje knjige u hladovini starih borova pokraj mora, dječje igralište u hladu, osvjetljena šetnica uz more. Ne brinite za parkirno mjeto - osigurano je za Vas u dvorištu. Kako smo veliki ljubitelji životinja, tako su i Vaši kućni ljubimci dobrodošli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Uplata rezervacije iznosi 30% od ukupnog iznosa. Ostatak se plaća po dolasku. Okvirno vrijeme dolaska je 14 sati, a odlaska 10 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 30 m
  • Plaža: 30 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 30 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ako poželite aktivnije provesti dan, možete krenuti u bilo kojem smjeru i istražiti neke od ljepota Lijepe Naše: Vransko jezero, Slapovi Krke, Zadar, Šibenik, NP Kornati i mnoge druge. Također se možete zabaviti u Fun Parku Biograd ili u nekom od Adventure Parkova u blizini. Ako ste vješt biciklist, možete odabrati jednu od mnogih biciklističkih ruta ovog kraja, npr. onu oko Vranskog jezera. Kako su Drage ribarsko selo, možemo Vam ponuditi najsvježiju ribu - direktno od lokalnih ribara.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Severa
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Nada Sever
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartman Severa je pregledan 5180 puta od 15.05.2023.