Apartman Hiža38Čakovec - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 80 na noć
Opis objekta

Lokacija apartmana HIŽA 38 je u blizini autoceste Budapest-Zagreb, nedaleko minuta od glavne prometnice . Kuća ima vlastito dvorište, prostor za parking nekoliko automobila, vlastiti vrt i voćnjak. U objekat je moguće doći s kućnim ljubimcem uz dogovor i uvjete kućnog reda. U apartmanu imate 2 spavaće sobe( 4 osnovna i 1 pomoćni krevet) - kupaonica i dodatni toalet. Apartman posjeduje vlastitu manju saunu. Dvorište apartmana ima terasu, prostor za druženje, vanjski roštilj, dječju njihaljku, stolni nogomet, košarku, opremu za badminton, lopte za odbojku -a igralište se nalazi pored kuće. Postoji spremište za bicikle, osnovni alat za bicikliste, kao i 3 bicikla na korištenje. Ulaz u apartman je putem smart brave sa šifrom, sami ste u kući i dvorištu i imate potpunu slobodu kretanja i korištenja dvorišta, parkinga ili rekreativnih sadržaja u dvorištu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija i potvrda putem e-maila. Plaćanje 100% iznosa, 7 dana prije dolaska, na račun. Vrijeme prijave od 17.00 sati. Vrijeme odjave do 10.00 sati. Obavezna prijava gostiju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije u opravdanim nepredviđenim okolnostima i otkazu 2 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 800 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 900 m
  • Pošta: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 700 m
  • Željeznički kolodvor: 900 m
Dodatni sadržaji
Kuhinja je potpuno opremljena sa svim kućanskim aparatima, a na raspolaganju su osnovni začini, kava i čaj, a dočekat će vas i piće dobrodošlice ili neki domaći proizvod iz vlastitog vrta. Vanjski roštilj je potpuno opremljen za roštiljanje. Dvorište ima rekvizite za zabavu i rekreaciju djece, a u apartmanu je ormar s igračkama.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Hiža38
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Mirjana Trstenjak
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Pozdrav svim našim budućim gostima. Ja sam Mirjana, glavna i odgovorna "urednica" našeg apartmana Hiža38. Ali da bih u tome uspjela imam pomoć cijele obitelji, supruga Dušana, bake Marije, sestre Jasne, kćerke Ane i Eve. Svi smo angažirani da damo svoj doprinos kako bi svoje goste dočekali uz maksimum pažnje, kao dobri domaćini.

Oglas Apartman Hiža38 je pregledan 2630 puta od 11.05.2023.