Apartman NikaBrodarica - Šibenik i okolica

cijena od € 110 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Novo na tržištu. Moderno uređen apartman s pogledom na more i otok Krapanj. U apartmanu se nalaze dvije spavaće sobe - jedna s bračnim krevetom te druga s krevetom na kat + pomoćni ležaj. Apartman je opremljen s 3 klima unutarnje jedinice koje se nalaze u spavaćim sobama te dnevnom boravku. Prekrasna terasa s pogledom na more je opremljena ugodnom kutnom garniturom te ventilatorom za vanjsku uporabu. Tenda na terasi osigurava dovoljno hlada za vrijeme vrućih dana. Pristup moru je omogućen s donje strane apartmana. Udaljenost od mora je 60 metara što čini ovaj apartman idealnim za opuštanje.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebna uplata 30% cijene aranžmana. Plaćanje isključivo preko bankovnih računa. Slanje predračuna preko mail adrese. Ostatak uplate na dan dolaska gosta. Idealno vrijeme dolaska iza 14 h ali je moguć dogovor oko termina, Odjava gostiju do 10:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja do 30 dana prije dolaska postoji mogućnost prebacivanja rezervacije na prvi slobodni termin unutar godine dana. Akontacija se zadržava ukoliko nije poslano pismeno otkazivanje do 30 dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 60 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 60 m
  • Ljekarna: 60 m
  • Autobusni kolodvor: 6 km
  • Marina: 60 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Osigurana 2 parkirna mjesta u hladu. Besplatan 5 G Wi-fi. Paket dobrodošlice s domaćim iznenađenjima za svakog gosta. Lokalni dućan, kafić, ljekarna, autobusna stanica, doktor te plaža su udaljeni 60 metara od apartmana. Brod za Krapanj je udaljen 100 metara od apartmana. Većini gostiju je to omiljena destinacija za dnevno opuštanje na plaži.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Nika
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2023
Preporuka

Apartman stvarno odličan, prostran i čist , jako dobro opremljen, lokacija odlična blizu lijepe plaže i čistog mora s pogledom na lijepi Krapanj. Još ljepši nego je na slikama Domaćini jako srdačni i ugodni! Dočekao nas je poklon dobrodošlice po dolasku koji je izvan svih očekivanja. Jedno vrlo srdačno ugostiteljstvo i privatni smještaj na nivou na koga bi se mnogi iznajmljivači mogli ugledati. Sve pohvale gosp.Marinu i obitelji! Za svaku preporuku

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Treviso , Italija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2022
Prekrasan stan

Supruga i ja smo ostali prošle godine, apartman sa svim pogodnostima, blizu mora i svega što vam treba, na 50 MT postoji i brod koji vas vozi do vrlo karakterističnog otočića nasuprot za nekoliko eura. Zgodno za one koji žele posjetiti park Krka, morate vidjeti ako idete u ta područja, restorani, barovi i tržnice na pješačkoj udaljenosti.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa talijanski - Prikaži original
ZAGREB-SUSEDGRAD, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Siječanj 2023
Ap. Nika

Apartman odličan ima sve što korisnicima treba, sve uredno, moderno i novo... u mirnom naselju, blizina plaže, predivna terasa s pogledom na more, parking... ma odlično!!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Marin Marušić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Nika je pregledan 4123 puta od 05.02.2023.