Apartmani U AnteBrist - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani "U Ante" nalaze se nekoliko metara od mora, u obiteljskoj kući smještenoj u Bristu, malom dalmatinskom mjestu Makarske rivijere. Brist je 100 km udaljen od Splita i Dubrovnika, 38km od Makarske, a 14 km od prekrasnih Baćinskih jezera, Ploča i Doline Neretve. 1. apartman "U Ante" nalazi se na 1. katu obiteljske kuće koja je smještena PRVI RED do mora pa se s terase pruža neopisiv pogled na plažu i morsko plavetnilo. Apartman je predviđen za smještaj 2 do 5 osoba. Ima sobu s bračnim krevetom i drugu prostoriju s još dva kreveta. Kuhinja je odlično opremljena, izdvajamo veliki hladnjak. Poseban značaj ima i prostrana terasa s velikim stolom. Apartman je klimatiziran, ima internet i osiguran parking. 2. apartman se nalazi na 2.katu, s kuhinjom u prizemlju i privatnim dvorištem. Kuća se nalazi u središtu mjesta pa je 50-ak metara udaljena od restorana, konobe, suvenirnica, trgovine. Brist je mirno primorsko mjesto idealno za opušten odmor i uživanje u prirodnim ljepotama.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija je 30% ukupnog iznosa i označava rezervaciju. Vrijeme dolaska: iza 14h Vrijeme odlaska: do 10h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 14 km
  • Željeznički kolodvor: 14 km
  • Zračna luka: 100 km
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
Piće ili voće dobrodošlice uključeno je u cijenu. Uz apartman nudimo mogućnost organiziranja izleta u obližnja mjesta i gradove, uz upoznavanje dalmatinske kulturne baštine.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani U Ante
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 8 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Uherské Hradiště, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2023
Odmor

Željeli bismo se zahvaliti Anti i cijeloj obitelji na lijepom, čistom smještaju i prekrasnom vremenu provedenom na našem "drugom domu" u Bristu. Toplo preporučujem ostalim gostima, apartman je bio odlično pripremljen. Cijenili smo predivnu terasu s koje smo promatrali more i poluotok Pelješac, koji se nalazi direktno preko puta Brista. Odmah pored kuće je bar Sidra, samo nekoliko koraka dalje je pekara, trgovina voćem i povrćem te restoran Mala Mare s izvrsnom kuhinjom. Sigurno ćemo se rado vratiti ovamo u budućnosti. Obitelj Jandova iz Češke.

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Vidimo se sljedeće godine!

Dragi Roberte, sretni smo što ste već godinama naši dragi gosti i što ste zadovoljni...Vidimo se opet sljedeće godine... Topli pozdravi od obitelji Pećar iz Brista!🤗

Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Rujan 2023
Idealno mjesto za odmor

Prvi put boravimo u ovom apartmanu i zaista bez pretjerivanja oduševljeni smo domaćinima i smještajem. Ovaj put boravak je bio kratak u Septembru, počela Škola ali želja nam je vratiti se ovdje ponovo u Julu. Malo je ovakvih domaćina, svaka čast i rado preporučujem ovo mjesto i ovaj apartman za osobe željne pravog obiteljskog odmora..sve je bilo za čistu desetku.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Odgovor domaćina
Veselimo se novom susretu!

Draga gđo Jasenka, hvala na iskrenom komentaru. Veselimo se ponovnom susretu... Pozdrav iz Brista, obitelj Pećar

Odžak, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Srpanj 2023
Odmor za dušu i tijelo

Idealno mjesto za boravak s djecom i odmaranje od svakodnevnice. Gazda Ante i sin Andrija su nas ljubazno dočekali i proveli kroz besprijekorno čistu i urednu kuću koja se nalazi samo nekoliko koraka od plaže. Smještaj je prostran i vrlo ugodan za boravak s djecom. Oduševili smo se pogledom s terase kao i samom terasom. Mirne večeri uz šum mora su odmor za dušu i tijelo. Nekoliko koraka od kuće se nalazi kafić Sidra kao i hotel Riva. Vratili smo se kući odmorni, sretni i napunjenih baterija. Hvala Anti i Andriji što su nas počastili svježe pečenom ribom koju samo pravi domaćini onako mogu pripremiti. Na ovo mjesto se sigurno vraćamo.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Veselimo po druženju sljedeće ljeto!

Dragi naši! Najsretniji smo kad u nama prepoznate gostoljubive domaćine...Ugodno druženje nastavljamo sljedeće godine...Veselimo se...Od srca hvala... Srdačan pozdrav iz Brista, obitelj Pećar

Prikaži sve komentare
Ante Pećar Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Dalmatinac - Brišćanin - zaljubljenik u rodni kraj, topao i srdačan domaćin. Rado sam na usluzi svim gostima za cijelo vrijeme njihovog odmora, ulažem maksimalni trud da svi gosti odu zadovoljni i sretni. Zato se većina gostiju redovito vraća u naše apartmane.

Oglas Apartmani U Ante je pregledan 14557 puta od 23.06.2022.