Apartmani MionaBrela - Split i okolica

cijena od € 74 na noć
Opis objekta

Naša se kuća nalazi prvi red do mora u Brelima, idealnom mjestu za odmor i uživanje u blagodatima mediteranskog krajolika. U ponudi je pet suvremeno opremljenih apartmana s terasom i/ili balkonom s lijepim pogledom na more. Od jedne od brojnih pješčanih plaža dijeli Vas kratko spuštanje vlastitim stepenicama okruženim borovim krošnjama. Također, do najpoznatije i najveće, uvijek suncem okupane breljanske plaže Punta Rata može se doći za svega nekoliko minuta. Ostali sadržaji poput trgovina, restorana, kafića i suvenirnica dostupni su u samoj blizini. U cijenu je uključeno i piće dobrodošlice, kao i parking. Za sve Vas avanturističkog duha postoji i mogućnost najma kajaka, a ukoliko više volite opuštajuće aktivnosti, nudimo i masažu tijela (sportska, relax, itd.).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervacije nas možete kontaktirati preko maila ili kontakt mobitela. Idealno vrijeme dolaska je iza 14h, a vrijeme odlaska do 10h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 1.2 km
  • Trgovina: 10 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno i piće dobrodošlice, kao i parking. Za sve Vas avanturističkog duha postoji i mogućnost najma kajaka, a ukoliko više volite opuštajuće aktivnosti, nudimo i masažu tijela (sportska, relax, itd.).
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Miona
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Miona Tokić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Oglas Apartmani Miona je pregledan 12230 puta od 07.07.2023.