Apartman ErnestDugi otok Brbinj - Otoci

cijena od € 60 na noć
Opis objekta

Apartman se nalazi u mjestu Brbinj na Dugom otoku, 10 metara udaljen od mora , na 1. katu kuće i ima terasu s pogledom na more i zalazak sunca. Dva restorana se nalaze u blizini apartmana. Objekt se nalazi 3 minute hoda od trajektnog pristaništa. Apartman se sastoji od kuhinje s dnevnim boravkom, tri spavaće sobe , kupaonicom, dodatnim wc-om i terasom. Apartman je potpuno opremljen i klimatiziran. Kuhinja je moderna i nova, te je opremljena perilicom suđa, štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem i mikrovalnom pećnicom. Blagovaona je prostrana s velikim stolom za ručavanje i kaučom, te izlazom na terasu. U prostranom predsoblju se nalazi veliki zidni ormar, novouređeno kupatilo s tuš kabinom , te tri spavaće sobe koje su prostrane i opremljene. Mogućnost korištenja natkrivenog roštilja u vrtu. . Kupati se možete odmah ispred apartmana . Na sve ostale prekrasne plaže Dugog otoka možete stići za 10-15 minuta s autom. Parkirati se možete ispred kuće.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska u apartman je od 14h, a vrijeme odlaska do 10h. Besplatno otkazivanje 30 dana prije dolaska. Rezervacija se potvrđuje akontacijom 20% od ukupne cijene i plaća se na račun banke. Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije . Preostali iznos plaća se u gotovini po ulasku u apartman. Boravišna pristojba je uključena u cijenu apartmana. Nema dodatnih troškova.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Ukoliko otkažete rezervaciju do 15 dana prije dolaska vršimo povrat 50% uplaćene akontacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 13 km
  • Ljekarna: 20 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 18 km
  • Marina: 15 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svim gostima nudimo piće dobrodošlice. Mogućnost korištenja veza za brodicu na molu ispred apartmana. Dugi otok je čaroban i osebujan otok, te idealan za uživanje u čistoći mora i ljepoti prirode. Južni dio otoka je većinom strm i čine ga očaravajuće litice u Parku prirode Telašćica , dok je sjeverni dio otoka čista suprotnost s mirnim uvalam , šljunčanim plažama kao što je Veli Žal, šljunčane plaže u blizini svjetionika , prekrasnom pješčanom plažom Sakarun i mnoge druge, te je taj dio proglašen značajnim hrvatskim krajobrazom. Odlazak u uvalu Brbišćica koja se nalazi svega tri kilometra od apartmana s prekrasnom plažom za kupanje, gdje možete iznajmiti kajak ili SUP za posjet magično lijepoj špilji Golubinka i Zmajevom oku, ne smijete propustiti. Posjet špilji Strašna peć, posjet najvišem svjetioniku na Jadranu i mnoge druge zanimljive lokalitete koji će vas ostaviti bez daha učiniti će vaš boravak nezaboravnim.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Ernest
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ernest Rančev Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Živim u Brbinju na Dugom otoku i tu sam da Vas dočekam i Vaš boravak učinim što lijepšim i ugodnijim. Želim Vam dobrodošlicu na naš lijepi otok.

Oglas Apartman Ernest je pregledan 9470 puta od 16.02.2022.