Apartmani ŠkudarBjelovar - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

APARTMAN ŠKUDAR Apartman Škudar se nalazi u Bjelovaru, Đurđevačka cesta 51, od centra grada udaljen 3 km. Udoban, komotan apartman s dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, prostranom i funkcionalnom kupaonicom i velikim predprostorom. U većoj sobi je bračni krevet, garderobni ormar, radni stol, a u drugoj 2 pojedinačna kreveta, garderobni ormar i radni stol. Dnevni boravak je opremljen kutnom garniturom za sjedenje, televizorom ravnog ekrana i ostalim potrebnim za ugodan boravak. Kuhinja je kompletno opremljena za pripremu i konzumiranje hrane. Na raspolaganju vam je natkrivena vrtna pečenjara za roštiljanje i velika sjenica sa stolom i klupama. Ugodna terasa kod ulaza je i prostor za pušače. WIFI je dostupan neograničeno. Centralno grijanje. Poseban ulaz. Besplatan parking u dvorištu objekta. dostupni smo na broj 098 239 331 (Vjekoslav) i 091 531 9351 (Ljubica) ili na e-mail: ljubica.skudar@gmail.com i vjekoslav.skudar@gmail.com

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijava na dan dolaska od 14:00 h do 22:00 h, a odjava na dan odlaska do 10:00 h. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje smještaja je moguće sedam dana prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 3 km
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vjekoslav Škudar
Govori:
Hrvatski,
Više o domaćinu

Dobro došli u apartmane Škudar. S Vama ćemo popiti piće dobrodošlice, jedan od proizvoda našeg OPG-a. Vrlo rado ćemo Vas uputiti u znamenitosti našega kraja. Stojimo Vam na usluzi za sve upite.

Oglas Apartmani Škudar je pregledan 2497 puta od 03.04.2023.