Apartman Korni Biograd na Moru - Zadar i okolica

cijena od € 130 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Biograd na Moru i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Novobnovljeni klimatizirani apartman nalazi se u samostojećoj kući s prostranim vrtom u mirnoj ulici s obiteljskim kućama. U smještajnu jedinicu na prvom katu ulazi se izdvojenim vanjskim stepenicama i jedini je apartman u objektu. Za goste je osiguran parking ispred objekta. U više od 100m2 smještene su 4 spavaće sobe, dnevni boravak s kuhinjom, središnji ulazni prostor, dvije kupaonice te velika terasa i balkon. Sve spavaće sobe pokrivene su parketom i sve osim jedne imaju izlaz na balkon. Dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom imaju izlaz na terasu s tendom. Veliki bračni kreveti nalaze se u 3 spavaće sobe, a u jednoj sobi su 2 odvojena kreveta. Potpuno opremljena kuhinja sadrži sve potrebno za ugodan boravak, uključujući perilicu suđa, keramičku ploču, pećnicu, aparat za kavu, hladnjak s ledenicom, toster isl. Apartman je opremljen perilicom rublja, sušilom za kosu i glačalom. Plaža Bošana nalazi se na 5 minuta hoda, a centar grada, trgovine i restorani udaljeni su 10 min

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Gotovinsko plaćanje se vrši u objektu unutar 24h od dolaska. Gosti su pri dolasku dužni dati na uvid osobne dokumente radi prijave boravka. Check in: 14:00 Check out: 10:00
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Politika otkazivanja
Za rezervaciju objekta potrebno je uplatiti akontaciju od 10% ukupnog iznosa. Slobodno otkazivanje do 3 tjedna prije početka rezervacije.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 700 m
  • Nacionalni park: 60 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Goste apartmana Korni očekuje košarica dobrodošlice, besplatni wifi i Netflix. Za goste s električnim automobilom omogućen je pristup priključku na struju unutar privatnog parkinga. Domaćini borave u prizemlju objekta i na raspolaganju su svojim gostima.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Korni
Lovro Pavletić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Španjolski, Francuski,
Oglas Apartman Korni je pregledan 7303 puta od 21.04.2022.