Kuća za odmor Biljkinog OcaBilje - Slavonija i Baranja

cijena od € 150 na noć
Opis objekta

Kuća Biljkinog oca osvojila je laskavu titulu najbolje tradicijske kuće u Hrvatskoj zahvaljujući interijeru koji vas vraća u neka davna vremena. Riječ je o kući s početka 20. stoljeća tradicionalnog tipa gradnje (tzv. švapska kuća) koja je sačuvala svoj šarm sve do današnjeg dana. Dvije spavaće sobe sadržavaju namještaj od punog drveta sa sredine stoljeća, dok su u dnevnom boravku još 2 kreveta tako da može smjestiti do 6 osoba. Tu su i 2 kupaonice, kuhinja s blagovaonicom te dugi trijem koji vodi do natkrivene terase. U dvorišnom dijelu nalazi se još jedna terasa s manjim natkrivenim dijelom, roštiljem te ljeti bazenom. Kao što i ime govori, kuća je prepuna biljaka, a u dvorišnom dijelu nalazi se i vrt te voćnjak.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je isključivo preko bankovnim putem, 30% pri rezervaciji, a ostatak netom prije dolaska. U slučaju otkazivanja, predujam ćete moći iskoristiti u drugom terminu. Idealno vrijeme dolaska je iza 14h, a odlazak do 10h. Postoji i mogućnost self check-ina.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju da otkažete rezervaciju 10 dana prije svog dolaska, akontacija će Vam biti vraćena.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 20 m
  • Benzinska crpka: 10 km
Dodatni sadržaji
Uz uslugu smještaja, nudimo i pomoć pri organiziranju vašeg boravka u Baranji tako da vam već unaprijed dajemo upute kako biste mogli optimalno iskoristiti vrijeme. Dočekat će vas piće dobrodošlice, a u kuhinji imate i osnovne potrepštine za kuhanje. Za slobodno vrijeme tu su društvene igre i sportski rekviziti te brojne knjige. Moguć je i najam kuće za proslave o čemu se individualno dogovaramo.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vedran Grizbaher
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Španjolski,
Više o domaćinu

Nastavnik talijanskog jezika, etnolog, turistički vodič, amaterski novinar te veliki ljubitelj biljaka i prirode.

Oglas Kuća za odmor Biljkinog Oca je pregledan 2500 puta od 08.05.2023.