Apartman RažaRab Barbat - Otoci

cijena od € 120 na noć
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Raža čarobno je obiteljsko mjesto pogodno za smještaj 2-6 osoba. Nalazi se na 1. katu obiteljske kuće, a od mora i brojnih šljunčanih plaža dijeli ga tek vrtno zelenilo. Apartman Raža savršeno je mjesto za opuštanje sa voljenim osobama i uživanje u mirisima mediteranskog bilja te zadivljujućim pogledima sa terase na Barbatski kanal i otok Dolin. Apartman Raža posjeduje i vlastite vezove za brodice smještene uz rivu ispred kuće. Iskusite život na otoku i stvorite uspomene koje će trajati zauvijek!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija apartmana iznosi 250€ i uplaćuje se na naš IBAN čime rezervacija postaje konačna. Ostatak iznosa plaća se na licu mjesta prilikom dolaska u apartman ili uplatom na IBAN. Ulazak u apartman je moguć od 15.30 sati. Na dan odlaska, apartman trebate napustiti najkasnije do 10.00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Da bi dobili puni povrat rezervacije, gosti moraju otkazati u roku od 48 sati nakon ugovaranja rezervacije, a do otkazivanja mora doći najmanje 14 dana prije početka rezervacije. Ukoliko gost otkaže rezervaciju 7 – 14 dana prije njezina početka, dobit će povrat od 50 % iznosa rezervacije. Povrat rezervacije u cjelosti je moguć ukoliko apartman rezerviraju drugi gosti neovisno o vremenu otkazivanja.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 4 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 55 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Nacionalni park: 16 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Za sve naše goste sa stražnje strane kuće osigurali smo otvoreno parkirno mjesto u hladu maslina. Apartman Raža okružen je velikim vrtom koji se obrađuje sa ogromnom ljubavlju. U neposrednoj blizini vrta smješten je roštilj. Vrt je opremljen vanjskim tušem, a za sve goste koji više vole sjenu, na raspolaganju je terasa uz samo more sa ležaljkama i vrtnim namještajem. Za sve naše goste koji posjeduju brodicu ili je imaju u najmu, ispred apartmana na raspolaganju je riva i vezovi za brodice te radiona u kojoj se mogu pohraniti oprema sa plovila ili stvari za plažu.Posjetite nas i istražite Rab u vlastitom ritmu. Dobrodošli!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Raža
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Rijeka, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Rujan 2023
Predivan, prostran i čist apartman

Odličan apartman koji je predivno uređen u mediteranskom stilu, veoma prostran i čist. Opisi objekta i detalji su točni kao u oglasu. Slike ne mogu dovoljno dočarati taj mir i ljepotu koja će vas dočekati ako se odlučite na ovaj smještaj. Mi smo bili i više nego ugodno iznenađeni prilikom dolaska. Apartman je vrhunski uređen te vam neće ništa nedostajati. Domaćica Davorka je veoma ljubazna i potrudila se da nam boravak u apartmanu bude ugodan, osjećali smo se kao doma. Bila nam je uvijek na raspolaganju i dala nam je korisne savjete što posjetiti, gdje fino pojest i sl. Šljunčana plaža se nalazi odmah ispod smještaja a uz more se cijelom obalom proteže šetnica kojom možete doći skroz do samog grada Raba. Svakako bi preporučili ovaj smještaj, od nas ima ocjenu 10/10.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Davorka Peran
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Odgovaram na e-mailove i pozive i brinem se da sve bude točno kako je dogovoreno. Također sam prava riznica sjajnih ideja za dnevne aktivnosti ili mjesta koja trebate posjetiti. To i nije iznenađenje s obzirom da volim provoditi vrijeme u prirodi i biti aktivna. Planinarenje, trčanje i plivanje moji su hobiji, kao i čitanje dobre knjige.

Oglas Apartman Raža je pregledan 3337 puta od 12.08.2023.