Bear CaveKuterevo - Kvarner i gorje

cijena od € 41 na noć
Opis objekta

Kuća za odmor Bear Cave je smještena je u Kuterevu, poznatom po utočištu za medvjediće. Kuća se nalazi na osami te je okružena livadama i brežuljcima koji zimi postaju vaše privatno sanjkalište. U prizemlju kuće za odmor se nalazi veliki dnevni boravak, blagovaona, i kuhinja. Na donjem katu sofa može poslužiti kao dodatni ležaj za dvije osobe. Na prvom katu se nalazi mala kuhinja sa blagovaonom te dvije sobe.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena za dvije osobe 310 HRK, svaka dodatna osoba 125 HRK. Popust na djecu do 12 god. Cijena se uvećava za 50% ako je samo jedna noć. Nova Godina cijena 2000 kn noć, minimalno 3 noći. Naplata u slučaju otkazivanja smještaja (postotak ukupne cijene): - 20 ili više dana prije početka/dolaska 10% - 19 -15 dana prije početka/dolaska 25% - 15 -10 dana prije početka/dolaska 40% - 9-7 dana prije početka/dolaska 80% - 7-0 dana prije početka/dolaska 100% - Nedolazak 100% Check-in: 14:00 Check-out: 10:00 Jedan kućni ljubimac dopušten. Cijena je 50 kn noć!
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Pokraj kuće se nalazi mala kućica u kojoj se nalazi biljar, pikado i stolni nogomet, kao i nadstrešnica sa roštiljem. Ova kuća će vam pružiti savršen odmor u prirodi i na ličkom zraku.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Iva Milković
Govori:
Hrvatski, Engleski,