Opći uvjeti korištenja www.apartmanija.hr internet stranice

Internet stranica www.apartmanija.hr i sve njene poddomene (u daljnjem tekstu Stranice) vlasništvo su tvrtke Do-bra d.o.o., Štefanićeva 5, 10000 Zagreb, Republika Hrvatska (u daljnjem tekstu Vlasnik Stranice). Korištenjem ovih stranica prihvaćate ove odredbe o općim uvjetima korištenja te obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s ovim općim uvjetima korištenja Stranica, molimo Vas da ih ne korisite!

Opće odredbe o internet stranici Apartmanija.hr Stranica nije turistička agencija koja iznajmljuje smještajne objekte u ime i za račun iznajmljivača, već koristi kao on-line katalog smještajnih kapaciteta na području države Republike Hrvatske, što podrazumjeva da stranice apartmanija.hr služe za promociju i oglasavanje apartmana, studija, soba, hotela, hostela, vila i kampova, te ostalih objekata u kojima se pružaju usluge smještaja za goste ili se nude uslužne djelatnosti vezane uz turizam, sport, rekreaciju i relaksaciju.

Ograničenje na osobno, nekomercijalno korištenje Ove Stranice namijenjene su korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na ovim Stranicama bez izričite suglasnosti njezinih vlasnika ili oglasivaca. Materijali na ovim Stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim Stranicama može predstavljati povredu odredaba Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima (NN br. 167/03 i 79/07) i drugih propisa u Republici Hrvatskoj.

U slučaju povrede bilo kojih od navedenih Uvjeta, Vaše ovlaštenje za uporabu ovih Stranica automatski prestaje te sve eventualno učitane ili tiskane materijale dužni ste odmah uništiti.

Vlasništva, prava i odgovornosti Sadržaji na ovim Stranicama vlasništvo su tvrtke Do-bra d.o.o.(Vlasnika Stranice). Sadržaji koji nisu u vlasništvu Vlasnika Stranice, koriste se uz odobrenje njihova autora/vlasnika te će na zahtjev autora/vlasnika bit povučeni sa stranica.

Ograničenje od odgovornosti Stranica apartmanija.hr prenosi isključivo podatke dobivene od strane oglašivača te Vlasnik stranice ne snosi nikakvu materijalnu ni krivičnu odgovornost ukoliko informacije o privatnom smještaju, apartmani i/ili sobe, ne odgovaraju stvarnoj situaciji. Na portalu se oglašava isključivo ponuda privatnih oglašivača s područja Republike Hrvatske.

Vlasnik Stranice se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način bila povezana s korištenjem internetskih stranica unutar domene apartmanija.hr Stranice, za bilo koje radnje korisnika povezanih s uporabom ili zlouporabom sadržaja tih internetskih stranica, kao i za svaku štetu koja može nastati korisniku, ili bilo kojoj trećoj strani, a u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja Stranica apartmanija.hr.

Promjene ovih uvjeta i drugih uvjeta poslovanja Vlasnik zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave.

Do-bra d.o.o.
Štefanićeva 5
10 000 Zagreb
Hrvatska