Mobilna kućica LukaSveti Filip i Jakov - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sveti Filip i Jakov i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Mobilna kućica Luka smještena je u manjem kampu u okruženju mediteranskog raslinja, ​​koji se nalazi na samoj šljunčano pješčanoj plaži Iza Banja, pogodna za obitelji s malom djecom radi postupnog ulaska u more. Mobilna kućica Luka se sastoji od 3 spavaće sobe: 1 soba sa bračnim krevetom i 2 sobe s dva kreveta, kupaonica sa tušem i Wc-om, dnevni boravak s kompletno opremljenom kuhinjom sa stolom i stolicama za blagovanje te kutnom garniturom, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, posuđe i pribor za jelo, aparat za kavu, TV, satelitska antena i klima uređaj. Terasa je opremljena sa stolom i 6 stolica, kutnom garniturom od ratana sa stolićem i roštiljem. U cijeni boravka uključeni su posteljina, ručnici, završno čišćenje, wi-fi i parking. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u kampu. U cijenu su uključeni posteljina, ručnici (2 x tjedno), završno čišćenje i parking za do dva vozila.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije smještaja potrebno je platiti akontaciju od 30%. Ostatak iznosa se plaća 30 dana prije dolaska. Vrijeme dolaska je od 14:00 sati ili po dogovoru, a odlazak je do 10:00 sati. Na samom dolasku ostavlja se polog od 100 EUR-a, za slučaj eventualne štete, a koji se vraća pri odlasku. U terminu od 17.06.23 do 26.08.23 dolasci i odlasci su mogući isključivo subotom i nedjeljom. 
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
UVJETI OTKAZA: Do 30 dana prije polaska zadržavanje 30% Do 20 dana prije polaska zadržavanje 70% Do 10 dana prije polaska zadržavanje 90% Do 5 dana prije polaska zadržavanje 100%
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 300 m
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Marina: 3 km
  • Nacionalni park: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Na plaži se nalazi dječji park sa ljuljačkama i toboganima, aqua park, teren za odbojku na pijesku, nogometno igralište, caffe barovi, restorani, pekarnice te tuševi i kabine za presvlačenje kao i pedaline i kajaci za najam. Plaža je nositelj Plave zastave i počinje u samom centru pa se spušta na jugoistok. Kamp je udaljen 250m od centra mjesta s kojim je povezan novoizgrađenom šetnicom uz more. Sveti Filip i Jakov je atraktivno turističko mjesto zadarske rivijere, oko 3 km sjeverno od Biograda na Moru i oko 20 km južno od Zadra. Nasuprot Sv. Filip i Jakov je otok Pašman. Osim toga, postoji nekoliko manjih otočića u ovom uskom kanalu, koji imaju lijep pogled s kopna i mogu se koristiti kao odredište čarter plovila. Kroz mjesto se proteže stara i autentična dalmatinska riva sa konobama kao i sve ostale turističke usluge - trgovine, restorani, kafići, pekarnice, bankomati, ljekarna, pošta, iznajmljivanje plovila.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Luka
Mobile home Luka Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dragi gosti, želimo vam dobrodošlicu i ugodan boravak u našoj mobilnoj kućici.

Oglas Mobilna kućica Luka je pregledan 26174 puta od 13.03.2021.