Apartmani BegoniaStarigrad Paklenica - Zadar i okolica

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Starigrad Paklenica i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Dragi gosti, dobrodošli u Apartmani Begonia! Apartmani Begonia se nalazi u mirnom turističkom okruženju prirode u neposrednoj blizini nacionalnog parka Paklenica. U ponudi su moderno opremljeni apartmani i studio apartmani idealni za vas odmor s obitelji ili prijateljima. Apartmani se sastoje od spavaće sobe, dnevnog boravka u sklopu kuhinje, kupaonice te 2 balkona s pogledom na more, dok studio apartmani imaju spavaću sobu u sklopu kuhinje, kupaonicu i balkon s pogledom na more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija je potvrđena nakon uplate 30% akontacije, a preostali iznos se uplaćuje na dan dolaska. Dolazak je od 14:00 sati, a odlazak do 9:00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Doktor: 300 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Nacionalni park: 600 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Begonia
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Nedelišće, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Studio, Lipanj 2015
Odlično

Domaćin je jako ljubazan i pristupačan; apartman je prekrasan, opremljen svime što je potrebno, vrlo uredan i održavan. Ima lijep pogled na more, a okoliš je miran i udaljen od buke. Cijena apartmana je i više nego pristupačna. Topla preporuka svima koji se odluče odmor provesti u Starigradu. Gradić je lijep i miran sa dosta sadržaja i sve što je potrebno je pri ruci.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Romantičare, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Zahvala gostu na komentaru

Zahvaljujem Vam na prekrasnim pohvalama i prezentaciji smještaja. Bili ste izuzetno dragi gosti i znali ste cijeniti naše gostoprimstvo, zahvaljujem Vam od srca na tako toplim pohvalama. Srdačan pozdrav Olga Gatarić Apartmani Villa Begonia

Olga Gatarić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Domaćin sam objekta živim u istom objektu koji iznajmljujem, dostupna sam gostima i na raspolaganju. Koliko sam u mogućnosti udovoljim zahtjevima gostiju. I am the host of the facility, I live in the same facility that I rent, I am available to guests and available. As far as I am able to meet the requirements of the guests. Ich bin der Gastgeber der Einrichtung, ich wohne in der gleichen Einrichtung, die ich vermiete, ich bin für Gäste verfügbar und verfügbar. Soweit ich in der Lage bin, die Anforderungen der Gäste zu erfüllen.

Oglas Apartmani Begonia je pregledan 29112 puta od 07.05.2014.