Apartman LanaSplit - Split i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Lana se nalazi u dijelu Splita za koji kažu da je "grad u gradu", samo 500 metara od najljepših plaža u Splitu te 15-ak minuta hoda do centra grada. U krugu od 200 metara nalaze se mnogobrojni dućani, kafići, restorani, mjesta za izlaske, kupališta... Apartman je u potpunosti opremljen sa svime što smo smatrali da Vam može olakšati Vaš boravak, a da ne izgubite neki komfor svoga doma, a dobijete čak i osjećaj da ste u hotelu. Opremljen je sa klima uređajom, Wi-fi Internet, mikrovalnom pećnicom, perilicom rublja i posuđa, glačalom, sušilom za kosu...Ispred zgrade nalazi se veliki javni parking koji se ne naplaćuje. Kvart je ujedno i miran. Ima mnoge parkove za djecu, a u blizini postoje mnogi parkovi sa sadržajima za djecu. Plaže imaju uređeni dio za trčanje, vožnju bicikla, šetnju, mnogo kafića. Protežu se dužinom 3 km i za svakoga se može naći nešto po njegovom izboru, ovisno o vrsti odmora kakav priželjkujete. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija iznosi 30% od ukupne cijene boravka te po vidljivoj uplati rezervaciju smatramo važećom. Ostatak plaćate po dolasku u apartman. Molimo da prilikom dolaska pripremite novac. Rezervacije se primaju e-mailom ili putem mobitela. Ako se radi o jednom noćenju, za rezervaciju se uplaćuje ukupna vrijednost tog jednog noćenja (100%). CHECK IN - od 15h CHECK OUT - do 11 h, ali je moguće i po dogovoru ovisno o ostalim gostima. Kad god možemo pokušavamo izaći u susret kako biste najbolje iskoristili svoj boravak. Pitajte - dogovorit ćemo se :) Obavezni ste nam javiti vrijeme Vašeg dolaska i poštivati ga kako bismo se mogli planirati da Vas dočekamo. U slučaju da nam ne javite Vaše vrijeme dolaska, ne odgovaramo za eventualna čekanja kako biste pristupili u smještaj. Nepoštivanje najavljenog vremena dolaska (>2 h) biti će dodatno naplaćeno. U objektu nije dozvoljeno održavanje nikakvih zabava te je potrebno poštivati kućni red i ne stvarati buku, pogotovo od 22 - 08.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju rezervacije potrebno je uplatiti 30% ukupne vrijednosti na račun, odnosno iznos minimalno jednog noćenja. Podatke za uplatu ćete dobiti nakon što nas kontaktirate. Ako želite otkazati rezervaciju, uplaćeni iznos nije povratan obzirom da smo Vam sačuvali mjesta, a samim time onemogućili drugim gostima da isti rezerviraju.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 100 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 2 km
  • Zračna luka: 25 km
  • Marina: 500 m
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 500 m
  • Nacionalni park: 80 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Kako bi Vaš boravak i Vaš odmor učinili što ljepšim, pri samome početku dočekat ćemo Vas sa prigodnim znakom dobrodošlice. Apartman se nalazi u dijelu grada koji nudi mnogobrojne sadržaje u samoj blizini. Dat ćemo sve od sebe kako bi Vaš zasluženi odmor ostao u lijepom sjećanju na nas i naš grad Split. Pripremili smo za Vas turističke mape i materijale kako bi se što bolje i lakše snašli u našem gradu, a i sami Vam stojimo na raspolaganju za bilo kakve dodatne informacije. Dostupni smo cijelo vrijeme Vašeg boravka na mobitel za sve Vaše upite i rado ćemo Vam odgovoriti na iste i dati poneke lokalne savjete. Kako bismo Vam osigurali komfor koji imate doma, apartman je opremljen sa svim aparatima i posuđem, kao i sa posteljinom i ručnicima, a dočekati će Vas i osnovne potrepštine poput šećera i kave. Kako biste dobili osjećaj odmora i boravka kao u hotelu, pripremili smo za Vas hotelsku kozmetiku.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Lana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Rujan 2023
Moje preporuke

Apartman je opremljen sa svime što vam možete zatrebati prilikom boravka, pa čak i više. U blizini se nalazi mnogo dućana, a do mora je potrebno nešto vise od 5 min hoda. Domaćin je bio uvijek dostupan i dao nam je odgovor na sva naša pitanja s obzirom na to da smo prvi put u Splitu. Sve preporuke. Mi ćemo se opet vratiti kad budemo dolazili u Split.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Vilnius, Litva
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Kolovoz 2019
Sjajna dva dana u apartmanu Lana u Splitu

Za početak, Marijana je sjajna, ljubazna domaćin, koja nam je pomogla u svim pitanjima koja smo imali. Apartman je na dobroj lokaciji, plaža u kojoj smo uživali je zaista blizu kuće. Do centra grada možete prošetati (maksimalno 30 min lagane šetnje) ili uberom ili automobilom. Stan je čist, svjež, ugodan za udobnost i udobnost, ima sve što vam treba, posebno kada putujete automobilom. Hvala domaćinu Marijani na tako toplom dočeku.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Zenica, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A2, Lipanj 2017
Apartman Lana - idealan za sve prilike

U apartmanu Lana boravila sam u junu 2017. godine sa suprugom, prigodom pohađanja Cochrane godišnjeg simpozija na Medicinskom fakultetu na kojem je proglašeno osamostaljenje hrvatskog Cochranea. Ljubazne i susretljive domaćice, gđa Marijana i njena mama, potrudile su se da nam boravak bude više nego ugodan, baš kako bi vas dočekali dragi prijatelji: ugrijana voda da možete odmah pod tuš nakon dugog puta i korpica svježih trešanja. Apartman se nalazi odmah preko puta medicinskog fakulteta, i sve rečeno u prethodnim komentarima je tačno: apartman je idealan za sve vrste posjeta, od jedne noći do više mjeseci, moderno dizajniran, čist, prozračan, uredan, ima mjesta za parkiranje, a blizu je i stanica gradskog prijevoza, svi autobusi vode u grad. Ima apsolutno sve, tako da kad stignete u prvi tren ne morate nabavljati ama baš ništa: ima čaja, kafe, toalet-papira, informacija o wifi je na vidnom mjestu, sve vrlo prigodno i jednostavno za upotrebu. Komunikacija sa domaćicama je ugodna i efikasna. Svakako se vidimo ponovo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Prikaži sve komentare
Marijana Ribičić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Pozdrav svima... Jako volim putovati, a samim time upoznavati nove ljude. Dobivamo priliku razmijeniti naša iskustva i doživljaje. Split je predivan u bilo koje doba godine. Dat ću sve od sebe da vaš odmor bude što ljepši. Život je kratak i zato ga iskoristite.... Nećemo puno ovdje tipkati, dođite, upoznat ću vas sa svojim gradom....

Oglas Apartman Lana je pregledan 36428 puta od 24.05.2014.