Mobilna kućica AnitaRažanac - Zadar i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Ražanac i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Kućice su smještene u kampu Planik, u mirnoj borovoj šumi na ulazu u Ražanac. Stotinjak metara od ulaza u kamp je supermarket Tommy (koji radi pon-sub do 21h, te nedjeljom do 20h) Osim dućana, nedaleko od kampa su također stomatolog, ljekarna, Hrvatska Pošta, Tisak, knjižnica, ribarnica, plac te razni ugostiteljski objekti. Centar mjesta je oko 400m daleko od ulaza u kamp. Plaža je udaljena oko 650m. Unutar par km dostupne su razne plaže. U blizini su Pag, Zadar, Nin, NP Paklenica... Kućice mogu primiti dvoje odraslih i dvoje tj. troje djece. Veličine su 8x4 tj. 24 m2 s terasom od 18 tj. 9 m2. Svaka kućica ima parkirno mjesto ispred terase s lijepim pogledom na Velebit.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijede uvjeti istaknuti na stranicama Autokampa Planik: https://www.planik.hr/hr/opci-uvjeti/ Općenito vrijedi: - za rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti akontaciju ovisno o odabranom modelu plaćanja - ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije 15 dana prije početka korištenja usluge Boravišna pristojba se plaća kampu prema važećem cjeniku. Djece ispod 12.g su oslobođena plaćanja boravišne pristojbe, od 12.-18.g plaćaju 50% pristojbe. Završno čišćenje naplaćuje kamp u iznosu od 50EUR, neovisno o ukupnom broju noćenja.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Vrijede uvjeti istaknuti na stranicama Autokampa Planik: https://www.planik.hr/hr/opci-uvjeti/
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 400 m
  • Ljekarna: 400 m
  • Pošta: 400 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Ostali sadržaji: - besplatni internet koji nudi kamp za posjetitelje - TV - terasa sa stolom i stolicama - opremljena kuhinja - kupaonica s tuš kabinom - klima uređaj, mogućnost hlađenja, sušenja zraka i grijanja - svježa posteljina - nepušački objekt - protupožarni aparat - električni grill
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Anita
Anita Tkalčec Krznarić Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dobrodošli

Oglas Mobilna kućica Anita je pregledan 10196 puta od 09.07.2022.